Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de Clevo M560 Upgrade Met een Core 2 Duo
De M560 is een laptop gefabriceerd door Clevo die draait op een 2 GHz Intel Pentium M processor chip . Upgraden van uw Clevo laptop processor zal de algehele prestaties van uw computer aanzienlijk te verhogen . Dit komt grotendeels omdat de processor chip maakt het mogelijk uw laptop besturingssysteem en de software te bedienen . Hoe sneller de processor , hoe sneller zal software op uw laptop te bedienen . Upgraden van uw Clevo laptop processor een Core 2 Duo vereist dat u gedeeltelijk de computer te ontmantelen . Wat je
Need kruiskopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
Static - bestendige plastic zak
koelpasta
antistatische polsband
Laat meer instructies

1

Schakel de laptop uit en trek het netsnoer . Koppel alle andere kabels of apparaten van de laptop . Trek het gesloten beeldscherm , en plaats de laptop , zodat de bovenkant is naar beneden gericht op een vlakke ondergrond . Oriënteren op de computer , zodat de voorste rand van de opening is naar u toe gericht .

Slide 2 retentie hendel van de accu naar rechts, zodat deze in de ontgrendelde stand . Dat wordt aangegeven door een geopend hangslot -symbool. Verwijder de batterij uit het compartiment in de laptop rechterbovenhoek .
3

Verwijder de 11 kruiskopschroeven bevestigen de grote , plastic component deksel van de laptop te onderzijde behuizing . Dit deksel bezet het grootste deel van de onderste behuizing . Til de component te dekken uit de laptop naar de heatsink en ventilator montage onthullen . Het koellichaam is een grote , metalen stuk met koperen leidingen uit komt .
4

Verwijder de vier kruiskopschroeven bevestigen van het koellichaam apparaat op het moederbord , die ook zit direct boven op de processor . Til het koelelement van de processor en uit de laptop .
5

Draai de processor platte kop schroef tegen de klok in een halve draai . Dit ontsluit de processor van de moederbord socket . Pak de zijranden van de processor en haal het uit haar moederbord socket . Bewaar de verwijderde processor in een statische -resistente plastic zak om elektrische schade te voorkomen .
6

Plaats de nieuwe processor in de lege moederbord socket en lijn de pinnen op de processor chip met de gaatjes in de contactdoos . Draai de processor socket 's borgschroef met de klok mee totdat de chip stevig is bevestigd aan het stopcontact . Breng een dunne laag van thermisch vet aan de oppervlakte van de nieuwe processor . Vervang het koellichaam en de vier bevestigingsschroeven .
7

Plaats de component deksel en de 11 kruiskopschroeven . Plaats de accu binnen zijn leeg compartiment . Druk op de batterij totdat deze vastklikt . Flip de laptop om en sluit alle kabels en externe apparaten .

Previous: Next:
  laptops
·Specs voor een Gateway 400VTX 
·Hoe doe ik Formatteer een Sony…
·Hoe maak je een laptop compute…
·Hoe je het moederbord vervange…
·IBM Thinkpad T41 Technische De…
·Hoe je het geheugen in een Del…
·Hoe maak je een Screen Scharni…
·Hoe een HP Pavilion DV8000 Lap…
·Specificaties voor de HP DF762…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het geheugen voor een HP Upgrade …
·Technische specificaties van de HP Pavil…
·Hoe het opzetten van de fax op een HP Of…
·De specificaties van een 1993 Compaq Pre…
·Hoe kan ik een voeding van de computer m…
·Tips voor een Dell XPS 420 
·Android Scripts Met behulp GScript 
·Hoe maak je extra geheugen te installere…
·Problemen met een Dell -printer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com