Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een laptop computer Schip
Mogelijk moet u een laptop computer verzenden , en omdat het een duur item , hoeft u niet wilt dat het beschadigd raken in de post . Weten hoe je een laptop schip bespaart u ook van negatieve feedback van kopers op elke veiling sites die u gebruikt als je verkoopt het. Wat je nodig hebt
Laptop
Packing peanuts
Box
Packing tape
noppenfolie verhuur Drukker label
Toon Meer Aanwijzingen
1

Je hebt een goede doos nodig hebt . Wanneer u uw laptop te kopen , kunt u het vakje dat het kwam in , zolang het nog in goede staat bewaren . De meeste grote postbodes hebben een specifieke platte doos alleen voor de scheepvaart laptops . Postbodes zullen ook in staat zijn om u te instrueren over de beste manier om uw computer te verpakken. Kopen van 2

Overweeg een laptop mailer . U kunt boxen die speciaal zijn gemaakt voor de scheepvaart laptops kopen . Ze zijn een beetje meer geld dan wat je betaalt bij het postkantoor . Echter , ze komen compleet met speciale foam inserts . Een extra bonus is dat de laptop mailers hebben ook een apart vak voor de AC adapter, zodat het geen krassen of schade aan uw laptop .
3

U kunt in de verleiding om uw AC -adapter te plaatsen op de bovenkant van uw computer . Dit kan worden hoe je het in je huis slaan . In plaats daarvan , plaats het aan de zijkant , zodat het niet de laptop tijdens het transport niet beschadigen .
4

Bescherm de computer . Maak een hoes uit noppenfolie . U kunt dit doen door tapen noppenfolie rond uw computer . U kunt zelfs vertrekken een extra flap zodat de persoon die de laptop kan gemakkelijk schuif deze uit . Zodra je de laptop in de doos , vul de resterende ruimte met verpakkingsnootjes zodat de computer niet verdringen tijdens het transport .

Tape 5 de doos met plakband . Als u gebruik maakt van een oude doos , tape langs elke naad als een extra veiligheidsmaatregel .
6

Print het verzendadres op een zelfklevend etiket . Dit zal ervoor zorgen dat de postbode het adres correct kan lezen . Ook uw retouradres zodat het postkantoor het pakket terug kunnen krijgen om u als er problemen zijn met de zending . Duidelijk worden afgedrukt als je schrijft het adres .

Gebruik verzekeringen 7 en levering bevestiging . Dit zal toevoegen aan de kosten van de scheepvaart , maar het kan de moeite waard op het einde . Op het postkantoor , zal uw verzekering vergoeding hangt af van de kosten van de computer . U kunt ook de aankoop van de mogelijkheid om uw product online te volgen en hebben de levering bevestiging . Dit is belangrijk als u verzending van uw laptop aan iemand die je niet kent . Op deze manier zal die persoon niet in staat zijn om te zeggen dat ze het item niet ontvangen .

Previous: Next:
  laptops
·ThinkPad G41 Specificaties 
·Hoe maak je een Tape Deck aans…
·Hoe kan ik ontgrendelen een In…
·Over Compaq Laptop Oververhitt…
·Hoe maak je een Pavilion lapto…
·Lenovo T410 Vs . W510 
·Asus A1000 Specs 
·Hoe de ventilator te vervangen…
·Hoe kan ik een laptop Inverter…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe uw bureaublad Optical Driver gebruik…
·Hoe te ProLink configureren voor een Rad…
·Computer Moederbord Tutorial 
·Hoe maak je een verticale sync wijzigen 
·Soorten Chip Inductors 
·Hoe te bekijken JPG op Kindle 2 
·Hoe maak je een grafische kaart te verva…
·Hoe te lezen 2D barcodes onder Glas 
·Computer Build Quality Checklist 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com