Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe kan ik een voeding van de computer met behulp van een voltmeter Test
De stroomvoorziening van de computer zet de spanning die uit een stopcontact in een vorm die een computer kan gebruiken om de macht van de interne onderdelen . Als uw voeding niet meer goed werkt , kan de computer traag of niet inschakelen draaien ' . U kunt controleren de spanning die uit de voeding met behulp van een tool genaamd een multimeter , die ook bekend staat als een voltmeter . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
multimeter
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van uw computer volledig en haal vervolgens alle kabels uit de achterkant van de computer geval . Draai de zaak om zodat u de back-end kunnen zien . Kopen van 2

Zoek de connector waar de voedingskabel wordt aangesloten op de stroomvoorziening aan de bovenkant van de zaak . Controleer direct onder de connector om te zien of uw voeding heeft een voltage -instelling . Duw de schuifknop naar de instelling " 115 " als deze nog niet is ingesteld op 115 volt .
3

Zet de computerkast op zijn kant zodat de linker geval paneel is gericht naar je . Voel je langs de achterkant van de zaak te controleren of het zijpaneel is vergrendeld met een schroef , een reeks van case schroeven , of een enkele metalen grendel .
4

Ontgrendel het zijpaneel van de zaak door het verwijderen van de zaak schroeven losdraaien van de schroef , of uittrekken van de metalen vergrendeling . Schuif het paneel weg van de zaak en zet het opzij .
5

Zoek de drive bay dat de stroomvoorziening , die doorgaans zal worden gevestigd in de rechterbovenhoek einde van het moederbord bezit . Verwijder de schroeven waarmee de voeding te houden in de drive bay .
6

Volg de kabel die loopt van de voeding naar het moederbord en vind de plastic connector . Pak beide zijden van de kunststof connector en trek hem direct naar boven uit het moederbord . Trek de voedingseenheid uit de drive bay en zet deze buiten de computerbehuizing .
7

Verander de testen instelling op uw multimeter om de instelling "DC " . Controleer de verschillende gekleurde kabels die in de connector van de voeding en zoek de openingen die overeenkomt met de zwarte en gele kabels . Steek de multimeter zwarte draad in het gat dat overeenkomt met de zwarte kabel . Steek de multimeter rode kabel in het gat dat overeenkomt met de gele kabel .
8

Lees de spanning af op het scherm van de multimeter om te bepalen of de stroomvoorziening moet worden vervangen . Koop een nieuwe voeding en vervang de oude als de spanning meting lager is dan 10 of meer dan 14 .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe te Alkaline batterijen op …
·? Wat is een nuldoorgangsdetec…
·Hoe maak je een Presario 700 B…
·Hoe kan ik een AC -adapter rep…
·Wat is de min 12 Volt op moede…
·Waarom wordt mijn Toshiba Powe…
·Waarom niet Dell AC Laptop ada…
·Heb je nodig om de batterij va…
·Hoe te wijzigen van een ThinkP…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe uw Continuous Ink Flow Cartridges Pr…
·Voorzorgsmaatregelen bij het werken op c…
·Hoe te Captiveworks gebruiken 
·Hoe maak je verbinding een HP DV6628US e…
·Hoe te spelen van My Flash Drive 
·Hoe te Externe schijven zoeken na het ui…
·Problemen met Sneeuwbal XP 
·Hoe afdrukken van een HTML e-mail 
·Hoe verwijder ik de harde schijf van een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com