Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe Problemen & Repair een eMachine voeding
Een computer systeem zoals een eMachine maakt gebruik van een voeding die kan variëren in de grootte en wattage dat wordt gebruikt . Voeding van een computer heeft aansluitingen voor het moederbord , evenals de harde schijf en disk drives zoals een CD -of DVD-station . Een voeding op zich maakt geen geluid , maar het loopt heel warm en vereist een fan . Als gevolg van een voeding klinkt abnormaal luid terwijl nog normaal worden uitgevoerd . Problemen en herstellen van een eMachine voeding kan de bepaling van de symptomen van het probleem . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Trobleshooting het probleem
1

Zorg ervoor dat de voeding werkt door te zorgen dat de computer kan worden ingeschakeld . Druk op de knop op de computer aan te zetten . Luister om te zien of een van de interne ventilatoren werken of als harde schijf werkt .

Look 2 en zien of het lampje gaat branden . Als het lampje niet brandt is er mogelijk een probleem met de stroomvoorziening. Als er een probleem is met het moederbord het lampje moet nog steeds branden .
3

Luister en kijk of de ventilator van de voeding werkt . Als de ventilator niet werkt de stroomvoorziening wordt te warm en in sommige gevallen automatisch uit . Wanneer de voeding te warm wordt en schakelt het niet meer gaat werken .
4

Als een hard geluid is afkomstig van de voeding van de ventilator wordt gebruikt om het apparaat af te koelen kan gaan slecht . Een slechte ventilator betekent dat de voeding ploft op een bepaald punt . Een voeding werkt niet als er geen manier om te koelen .
5

Smeer de ventilator op de voeding . Soms zijn de versnellingen op de ventilator kan worden gesmeerd om de wrijving evenals geluid van de ventilator te verminderen . Spuiten een beetje WD40 op de ventilator zal verminderen sommige van de wrijving en maakt het niet zo luid klinken .
Vervang de Power Supply
6

Vervangen van de voeding kan de enige optie zijn als het niet functioneert . Draai de schroeven aan de achterkant van de zaak voor het zijpaneel . Verwijder het zijpaneel om toegang te krijgen tot de stroomvoorziening .
7

Koppel de voedingskabels van de harde schijf en cd - rom -of dvd-station . De kabel die gaat naar de uit-knop op de zaak zal moeten worden losgekoppeld van de zaak . Kijk naar de binnenkant van de behuizing achter de power-knop om te zien hoe het is aangesloten .
8

Verwijder de schroeven uit die achterkant van de zaak die het veiligstellen van de stroomvoorziening . Er kunnen schroeven op een beugel aan de binnenkant van de zaak ook.
9

Haal de stekker uit de zaak . Trek de stekker uit de achterkant van de computer . Het apparaat moet recht naar buiten schuiven met weinig inspanning .
10

Plaats een nieuwe voeding in de behuizing . Plaats de schroeven waarmee de voedingseenheid vast te zetten aan de zaak . Bevestig alle kabels naar de harde schijf , cd - rom of DVD evenals reattaching de kabel naar de schakelaar op de zaak .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Stroomaansluiting Tips 
·Het verschil tussen stand-by e…
·Hoe maak je een SATA Power Cab…
·AC Adapter vervanging Tips 
·Hoe maak je een Power Jack in …
·Hoe kan ik Vervang de ventilat…
·Hoe Hook Up een PC-voeding 
·Hoe te Schakel een ATX voeding…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verbinden een laptop Mic om TV-lu…
·Hoe kan ik wijzigen een ASUS moederbord …
·Hoe een gateway MA7 stroomconnector repa…
·Hoe het opzetten van een Motorola Xoom 
·Hoe maak je verbinding een Wii -controll…
·Hoe de BIOS-wachtwoord Unlock in een Del…
·Hoe maak je een Epson Stylus CX5000 Inst…
·Sony Reader vs Kindle 
·Hoe kan ik Reparatie Fan Bezel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com