Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
AC Adapter vervanging Tips
AC -adapters zijn gemeenschappelijke hulpstukken voor draagbare computers en andere apparaten . Ze zijn ontworpen om de standaard AC- elektrische stroom om te zetten van de stopcontacten in een vorm die de computer makkelijker kunt gebruiken . Adapters zijn over het algemeen noodzakelijk zijn voor draagbare elektronica en de meeste hebben standaard uitvoeringen . Echter , als uw apparaat is oud wilt u misschien overwegen het vervangen van uw adapter met een bijgewerkte model dat u kunt besparen levensduur van de batterij en de kosten van de batterij zelf vervangen vertragen. Wachten voor een aantal jaren

Uw adapter zal goed werken wanneer u voor het eerst kopen . AC -adapters te nemen aantal jaren af te nemen in de kwaliteit , dus als u uw adapter hebt had minder dan drie jaar, dan overwegen om het voor een tijdje langer . Als u problemen hebt met het zoeken naar een andere oorzaak , zoals uw batterij zelf . Er is altijd een kans dat ofwel de adapter of de batterij defect , maar op lange termijn problemen duren jaren te ontwikkelen .
Match Manufacturers
p Dit is een belangrijke stap . Fabrikanten maken producten die zijn ontworpen om te werken met hun specifieke productlijnen . Niet alleen zal een off - merk adapter geen geld van uw batterij ook , kan dit schade veroorzaken , vooral als je niet overeenkomen voltage-eisen . Zoek de specificaties van uw apparaat en ontdek wat adapter je nodig hebt om te kopen . De meeste adapters hebben de relevante informatie op hen wordt gedrukt .
Kijk voor grotere capaciteit

Als u op zoek naar een nieuwe adapter in het juiste product lijn , dan wilt u misschien uw capaciteit uit te breiden . Een adapter met een grotere capaciteit kan een accu sneller en efficiënt opgeladen , met algemene energiewinst . Ga niet overboord , maar - . Stick met de mogelijkheden voor uw model aangeboden , zodat je niet beschadigen
Zoek naar een veelzijdige adapter

Voor kleinere apparaten , u kunt een keuze van adapters met meerdere instellingen hebben . Met deze adapters kunt u kiezen tussen een aantal verschillende spanning of toestelopties , waardoor het ideaal is als je het wilt gebruiken voor meerdere apparaten . Sommige van deze adapters moeten handmatig worden ingeschakeld , terwijl anderen zich automatisch aanpassen van hun huidige basis van de behoeften van de accu .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe Standard Power Supplies Sl…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Hoe de voeding vervangen op ee…
·Hoe een HP Power Supply Proble…
·Hoe de Power Supply Test voor …
·Hoe de batterij vervangen in e…
·Hoe een elektrische ventilator…
·Wat is ESD ? 
·Standaard laptop batterij leve…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Is de iPad -lichtnetadapter hetzelfde al…
Hoe maak je verbinding een Apple iPad Do…
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de…
Hoe naar 6 pin PCI Express Videokaart Po…
Vervanging Opties voor een Computer gelu…
Wat is een USB Sound Card Adapter ? 
Hoe Hook Up een stereo naar een Laptop S…
De voordelen van DC Verzen AC voor Serve…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Kodak Easy Share Printer…
·Wat is het verschil tussen Ata & Ide har…
·Hoe te schrijven & Protect een DVD 
·De beste manieren om een harde schijf up…
·Hoe kan ik Flash installeren op een Andr…
·8800 Gtx Vs . 9800 Gtx 
·Hoe Vergelijk de desktop-processoren 
·Hoe kan ik een Stuck schijf Get Out van …
·Hoe toegang Bio Batterijen op een HP8000…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com