Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met een Dell -printer
Dell- printers zijn zeer populair voor zowel hun breed scala aan modellen en lage prijs. Echter , als u vindt dat uw Dell- printer is omhoog acteren , of niet werken op de manier waarop het zou moeten , hier zijn een paar tips die u kunt proberen , om uw Dell -printer weer in orde . Nieuwe Drivers

installeren Als u onlangs hebt gekocht uw Dell -printer , maar kan het niet krijgen om te reageren wanneer u probeert om iets af te drukken , moet u mogelijk een aantal drivers te installeren . Drivers zijn kleine programma's die het mogelijk maken de computer te communiceren met de nieuwe randapparatuur . De eenvoudigste manier om de stuurprogramma's op uw computer nodig heeft om te communiceren met de printer te downloaden is op de cd die bij de computer is geleverd in het cd - rom- station plaatst en laat het installatieprogramma run . Echter , als je de cd die bij de printer is geleverd hebt misplaatst , naar de Dell -printer support pagina voor Internet - gebaseerde driver downloads . Zie Bronnen voor een link .
Inkt Spotting en Splotching

Als je tegenkomt frequente spotting of splotching op uw documenten wanneer u uw Dell-printer te gebruiken , dan moet je doen sommige routine schoonmaak op van uw printer printkop . De printkop gebied is de plek waar de inkt cartridges zijn opgenomen en verplaatst . Om de printkop gebied schoon , gewoon een droge doek ( bij voorkeur niet-pluizende ) en veeg de slagbomen neer dat de beweging van de printer cartridge container te controleren . Na de overtollige stof /inkt is verwijderd uit deze bars , verwijder de inktpatronen en maak ze schoon door het optillen van de beschermende folie op de bodem en dan zachtjes wrijven een wattenstaafje op de onderkant ( zonder beschadiging van de onderzijde van de cartridge . ) Tenslotte gebruikt meer q - tips om de cartridge module reinigen , voordat u de cartridges vervangt . Probeer vervolgens een testpagina afdrukken om te zien of het spotten /splotching probleem is verdwenen .
Papierinvoer Issues

Als u een papierstoring of de Dell printer is je te vertellen dat de printer geen papier wanneer de invoerlade vol is , dan heeft u waarschijnlijk een probleem met de spooler . Open de printkop naar de spooler bloot te leggen en te controleren op jam . Als je ziet wat papiervezels rond de spooler , zet de printer uit en vervolgens voorzichtig proberen om het papier te verwijderen met je handen ( in het geval van grote vellen ) of een pincet ( in het geval van kleine , kronkelende vezels ) . Zodra u alle storingen zijn verholpen , reinigt u de spooler af met een niet-pluizende doek en dubbele controle zijn plaatsing in de printer . Als het lijkt scheef of niet in het midden , probeer dan op zoek naar de zijkanten om te proberen en zijn rechtmatige plaats . U kunt dan ofwel ' klik ' deze vast of draai de zijkant schroeven met een lenzenvloeistof schroevendraaier ( afhankelijk van het model ) .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill HP Ink cartages 
·Hoe maak je afbeeldingen met b…
·Hoe kan ik een printer Via Lin…
·Hoe te openen een printer Cove…
·Mijn LaserJet Zal niet Pick Up…
·Hoe te converteren naar DPI PP…
·Hoe kan ik een Lexmark X4690 R…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 5550…
·Hoe te Oki cartridges Recycle 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS Flash op een Inspiron 
·Hoe wilt opnemen van een pc naar een vid…
·Hoe maak je Kalibreer een laptop batteri…
·USB Vs . Analoge Headsets 
·Hoe maak je Schakel een webcam iChat op …
·Welke soorten papier worden gebruikt voo…
·Hoe maak je een monitor gebruiken met ee…
·Vista Toetsenbord Problemen oplossen 
·Uninterupptable Power Supply Cord Inform…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com