Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een printer Via Linksys Wireless - G
Bijna iedereen een printer voor hun huis of kantoor nodig Connect . Een printer kan echter moeilijk zijn om met meerdere computers . De Linksys Wireless - G PrintServer lost dit raadsel doordat u een printer rechtstreeks aansluiten op uw draadloze netwerk , zodat alle computers in dat netwerk om iets af te drukken zonder dat een printer kabels los te koppelen . Wat je nodig hebt
Printer
ethernetkabel
Linksys Wireless - G PrintServer
Draadloze router
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Wireless - G PrintServer direct aan op uw router met een Ethernet -kabel . Zowel de PrintServer en de router zal beschikken over een Ethernet-poort aan de achterkant . Sluit beide uiteinden . Kopen van 2

Sluit de printer die u gaat gebruiken om de PrintServer door de stekker van de kabel aangesloten op de printer aan de achterzijde van de PrintServer . Er is zowel een parallelle poort en een USB-poort , dus kies degene die geschikt is voor uw printer . Zet de printer en de Wireless - G PrintServer .
3

Plaats de Linksys installatieschijf die bij de PrintServer kwam op een computer op het netwerk . Het installatieprogramma wordt gestart op de computer . Volg de instructies om uw PrintServer installeren .
4

Wanneer u de installatieprocedure af te maken, krijgt u te zien een scherm ter bevestiging van de gegevens van uw installatie . Klik op " ja " om uw instellingen op te slaan .
5

Op het volgende scherm selecteert u de "User Install " knop aan de onderkant . Dit zal de driver installatie te starten . Volg de instructies .
6

Zodra u de laatste pagina van de driver installatie te bereiken , moet u klikken op de " Configure Print Driver now " knop voordat u op finish. Dit zal een Print Driver Setup-pictogram op uw bureaublad te maken . Open dat programma .
7

andere setup proces zal beginnen . Volg de instructies op het scherm . Wanneer hierom wordt gevraagd , selecteert u de poort die u wilt koppelen aan uw printer en klik op Volgende . Op het volgende scherm selecteert u de printer geïnstalleerd op uw Linksys Wireless - G PrintServer en klik op verbinden .
8

Verwijder de installatie-cd van de eerste computer in uw netwerk en herhaal de stappen 5-7 op elke computer die u wilt aansluiten op uw printer via de PrintServer .
9

Wanneer elke computer is ingesteld , stekker uit het stopcontact en de Ethernet- kabel van uw Wireless - G PrintServer . Steek de stekker weer in het toestel en zet hem aan . U wordt nu draadloos worden overdragen via het netwerk .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken op Legal-papier 
·Hoe de Sharp AR - M207 Meter R…
·Hoe kan ik Reset het inktnivea…
·Hoe maak je een Missing kleure…
·Hoe het standaard Output Resol…
·Hoe te Brochures op een HP 640…
·Hoe te Toner Voeg een TN550 
·Hoe Set Up My Email on My Brot…
·Hoe de Canon MP970 Upgrade in …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is de FireWire Capability voor een l…
·Hoe Computer problemen op te lossen en t…
·Hoe te Videokaarten Detect 
·Lenovo T400 Specs 
·Hoe maak je een Klikken harde schijf her…
·Hoe maak je een printerinstellingen te r…
·Acer Aspire 5920 T5750 Informatie 
·Hoe je grote bestanden kopiëren naar ee…
·Hoe te openen van de DVD drive op een Qu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com