Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat is een HP 1400 scanner
? De HP PSC 1400 is een desktop - sized multifunctionele printer apparaat . De PSC 1400 kan de gebruiker het scannen en afdrukken van en naar een computer , en maak de individuele kopieën rechtstreeks , zonder gebruik van een computer . Deze multifunctionele unit vermindert de noodzaak voor meerdere elektronische apparaten in uw kantoor aan huis . Specificaties

De HP PSC 1400 is een inkt - gebaseerde printer , scanner en kopieerapparaat . Afdrukuitvoer varieert van 18 pagina's per minuut ( zwart /wit ) en 14 pagina's per minuut ( kleur ) in de ontwerp -modus, om een pagina per minuut in de beste modus . Het apparaat kan afdrukken op meerdere papierformaten , waaronder Letter, Legal , Executive , meerdere enveloppen maten , kaarten , transparanten en andere afwijkende formaten . Het PVC weegt ongeveer 10 kilo en is gevestigd in een ruimte van 16,8 cm bij 10,2 centimeter . Het apparaat is 10 centimeter lang .
Eigenschappen

De PSC 1400 biedt prints en scans van hoge kwaliteit . De scanner is een kleurenscanner , zodat u kunt kleur kopieën maken en scannen van afbeeldingen in kleur naar uw computer . De scanner biedt plaats aan documenten tot Letter/A4 maten . De papierinvoerlade kan maximaal 100 letters of juridische formaat pagina's .
Gebruik

De PSC 1400 kan worden gebruikt als uw primaire printer , maar kan duur in onderhoud . Degenen die een eenvoudige desktop copier , scanner nodig zullen ook profiteren van dit apparaat . De PSC 1400 is vooral handig voor kleine scanning toepassingen en af ​​en toe print . Inktpatronen voldoende voor maximaal 190 pagina's in zwart en 165 standaard pagina's in kleur , dus als je een hoog volume van de boekdrukkunst doet, zul je veel uitgeven aan inkt . Inktpatronen lopen van $ 15 voor zwart ( vanaf 2009 ) en $ 20 voor de kleur .
Software

De PSC 1400 wordt geleverd met de HP Image Zone-software . Deze software stelt gebruikers in staat om gescande afbeeldingen te vergroten en verbeteren van de beeldkwaliteit . De software-cd's zijn opgenomen met het apparaat , en is ook beschikbaar als gratis download op de website van HP. De volledige softwaresuite is nodig om de scanner functie te gebruiken .
Overwegingen

Als u denkt over de aanschaf van een PSC 1400 series toestel , overwegen de belangrijkste reden dat je zijn de aankoop van het apparaat . Als u van plan om de scanfunctie , met af en toe printen en kopiëren gebruiken , dit apparaat voor u geschikt is . Als u een apparaat dat veel van de boekdrukkunst kan verwerken , overweeg dan de aanschaf van een laserprinter . Cartridge opbrengsten zijn veel hoger in een laserprinter en zijn goedkoper te werken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je extra geheugen kop…
·Hoe de configuratiepagina afdr…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 5L …
·Scannen met HP 3050 
·Wat is een DOT Mobile Printer …
·Hoe te Refill een Epson Stylus…
·Waarom de HP 5650 worden niet …
·Hoe maak je een Canon Refill I…
·Do Alle Printer Kabels Work fo…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe je CPU Cooling Fans Wire 
·Hoe kan ik opmaken een Transcend SDHC 8 …
·Hoe Printer Drivers resetten in een Wind…
·Hoe de Remote applicatie voor Apple Gebr…
·Hoe je de harde schijf te verwijderen va…
·Specificaties van de Seagate ST340014A 
·Hoe een Optiplex 755 Unlock 
·Hoe maak je een vrouw Serial Port Adapte…
·Hoe afdrukken van een parabool 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com