Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP dv9819wm Specs
De HP Pavilion dv9819wm is een entertainment laptop met een eerlijk aanbod van grafische mogelijkheden voor media bekijken en lichte gaming . De laptop is niet in staat om optimaal te profiteren van de hardware te nemen vanwege zijn 32 - bits besturingssysteem , maar het kan nog ontmoet veel entertainment behoeften . Als u geïnteresseerd bent in deze laptop , moet je de capaciteiten en mogelijkheden te overwegen om zijn voordeel voor u evalueren . CPU en RAM

The Pavilion dv9819wm heeft een Turion 64 X2 -processor , die werkt op 2,1 gigahertz , en het heeft 1 megabyte level 2 cache . De laptop wordt geleverd met 3072MB RAM . U kunt upgraden naar 4 gigabyte , maar de vooraf geïnstalleerde versie van Windows Vista mogelijk niet in staat om alle 4GB te gebruiken , want het is de 32 - bits versie . Als u een upgrade naar een 64 - bits versie van Windows , zult u in staat om volledig gebruik maken van de 4 GB RAM te maken .
Graphics en display

De NVIDIA GeForce Go 7150M levert de graphics voor de laptop . Deze grafische kaart is geïntegreerd met het systeem van de laptop , en het kan tot 1071MB systeem-RAM voor de eigen verwerking . Het display is high -definition breedbeeldscherm met een beeldverhouding van 16:10 . Het meet 17 inch diagonaal , en de maximale resolutie is 1440 bij 900 .
Networking en Schijven

De laptop heeft een geïntegreerde 10/100 Ethernet -poort staat van de overdracht van maximaal 100 megabit per seconde . De dv9819wm is ook compatibel met 802.11 a /​​b /g Wi - Fi-netwerken . Het heeft een 56k modem ingebouwd , evenals de bijbehorende RJ - 11 telefoonaansluiting voor inbelverbindingen . De harde schijf heeft een capaciteit van 160 GB en werkt op 5400 rpm . De optische drive is een DVD drive voor het branden van DVD + /- R's en DVD + /- RW's .
Input en Output

De laptop heeft vier USB -poorten , een IEEE 1394 FireWire-poort , en een 5 - in - 1 kaartlezer . De kaartlezer is compatibel met SD , MultiMedia , Memory Stick , Memory Stick Pro en xD Picture kaarten . Voor video-uitvoer van de computer heeft een VGA -poort en een S - video -poort . Het heeft ook twee hoofdtelefoon aansluitingen en een microfoon aansluiting . Het heeft een ExpressCard -sleuf compatibel met zowel ExpressCard/54 en ExpressCard/34 . De laptop heeft HP's gepatenteerde notebook expansion port 3 , die wordt aangesloten op docking stations en soortgelijke producten .
Allerlei

Toen sloot de laptop maatregelen 15,16 centimeter breed , 11.22 cm lang en 1,65 centimeter lang . Hij weegt 7,7 £ . Het maakt gebruik van een 65 - Watt AC adapter en een 8 - cell lithium - ion batterij voor de macht . Pakket van de laptop bevat een HP Pavilion webcam , oordopjes en een HP- afstandsbediening voor de laptop . Het besturingssysteem is 32 - bits Windows Vista Home Premium met Service Pack 1 .

Previous: Next:
  laptops
·ASUS PC Card 900 geheugen Eee …
·Hoe maak je een DC-adapter wij…
·Mijn Wireless Printer werkt ni…
·Thinkpad T500 Specs 
·Hoe maak je een Pavilion lapto…
·Compaq 3700 Knopfuncties 
·Laptop Touchpad Opties 
·Hoe een moederbord Goes Bad in…
·Hoe je laptop gebruiken in Chi…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
  Hardware Articles
·Geforce 7600 GS herkent Drivers 
·Hoe het verhogen van Lenovo S10 videogeh…
·Hoe kan ik upgraden van een HD Laptop Co…
·Hoe de Hard Drive Revive zonder verlies …
·Wat is het verschil tussen een Lite Lapt…
·Wat is een Citrix Server ? 
·Hoe je partities op harde schijven wijzi…
·Hoe te verwijderen van de Compaq Laptop …
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com