Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HPS 311 Vs . Dell Inspiron 11Z
De HP Mini 311 en de Dell Inspiron 11z zijn netbooks - kleiner , dunner en minder - versierde versies van laptops - van computer technologie bedrijven Hewlett - Packard en Dell Inc , respectievelijk . Beiden werden uitgebracht in 2009 , en terwijl zij delen gelijkenissen als netbooks , ze verschillen in de aard van de componenten die ze bevatten . Besturingssysteem , Processor en Geheugen

De HP Mini 311 en de Dell Inspiron 11z zijn hoofdzakelijk gebaseerd op het Windows 7 Home Premium systeem . De HP computer heeft een processor genaamd de N270 , die is van Intel's netbook - georiënteerde Atom merk . De Dell netbook , aan de andere kant , heeft drie laptop of mobiel , processor keuzes : een van mid - range Pentium merk Intel's en twee van het bedrijf low - end Celeron . Beide netbooks hebben meestal een maximum vooraf geïnstalleerde systeemgeheugen van 2 GB
Opslag en Multimedia

A Serial Advanced Technology Attachment - aangesloten 160 - . Of 250 - GB harde schijf schijf met een rotatiesnelheid van 5400 omwentelingen per minuut is standaard op de HP Mini 311 . De Dell Inspiron 11z , echter , overtreft deze keuzes met een top - level mogelijkheid van het krijgen van een 500 - GB 5400 - rpm SATA - aangesloten harde schijf . Typisch voor netbooks , noch de Mini 311 , noch de Inspiron 11z heeft een optische drive . Ze hebben ook low - end , moederbord geïntegreerde grafische processors : Intel GS45 voor Dell en Nvidia Ion voor HP . Ook inbegrepen zijn een ingebouwde web- camera's en digitale microfoons .
Gegevens en Connectiviteit

Elk HP Mini 311 en de Dell Inspiron 11z heeft een Ethernet-verbinding met een RJ - 45 -aansluiting , die voorziet in maximaal 100 megabit per seconde in de snelheid van gegevensoverdracht . Hoewel beide netbooks hebben draadloze adapters , de ene op de Mini is in overeenstemming met het Instituut voor 802.11b /g standaarden Electrical and Electronics Engineers ' , terwijl de 11z strekt zich uit tot 802.11a/b/g/Draft-N . Ook op de Dell netbook is een mini - kaart voor Bluetooth 2.1 + Enhanced Data Rate draadloze connectiviteit .
Grootte , Display en Weight

De HP Mini 311 heeft een 11,6-inch high - definition breedbeeldscherm met light - emitting diode-achterlicht en het bedrijf BrightView glanzende afwerking . De beeldkwaliteit wordt gemeten op 1366 bij 768 pixels aan resolutie . De Dell Inspiron 11z komt overeen met de Mini 311 in schermgrootte en resolutie . Met de standaard drie - cell batterij , de Dell netbook weegt £ 3,05 . De Mini 311 is een beetje zwaarder , op £ 3,22 .

Previous: Next:
  laptops
·Fixes voor Dell Laptops Dat Ru…
·Toegang krijgen tot de CMOS op…
·Hoe de monitor vervangen in ee…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Hoe maak je herconditionerings…
·Hoe maak je een S - Video- ver…
·Hoe kan ik een laptop scherm h…
·HP Pavilion Laptop Computer In…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe Set Up My Netgear XE102 Muur een lap…
·Regelgeving op Computer Verwijdering 
·Hoe de CMOS-batterij vervangen in een De…
·Hoe te Papierstoringen oplossen in een C…
·Hoe te gebruiken Mijn Lexar Adapter naar…
·Hoe de batterijen te veranderen in een L…
·SpinPoint F1 Problemen 
·Hoe USB Flash Drive gebruiken in Vista 
·Hoe je 8 GB RAM 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com