Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat zijn de oorzaken Grendeltoetsen op een laptop?
Eten en drinken tijdens het werken op uw laptop , naast de normale dagelijkse slijtage en gebruik , kan leiden tot kleverige laptop toetsen . De symptomen van een plaktoets kan variëren van een fysiek plakkerig gevoel als je het aanraakt , om wangedrag wanneer de toets wordt ingedrukt , wat resulteert in herhaling of ontbrekende tekens . Preventie van dit probleem is afhankelijk van regelmatig onderhoud om vuil te verwijderen opbouwen onder de toetsen , terwijl de correctie kan een meer intensieve reiniging proces te betrekken . Tijd en normaal gebruik

Na verloop van tijd , de kleine rubberen ring - soort zeehonden meeste laptops hebben onder elke toets , en de fabriek aangebrachte smering , beginnen af ​​te breken en weg te dragen , waardoor de toetsen te houden . Diverse lucht zwevende deeltjes zoals stof , haren en pluisjes kunnen ophopen tussen en onder de toetsen , waardoor het moeilijker voor hen om soepel en nauwkeurig bewegen .
Eten en drinken

ondanks de delicate aard van elektronica , veel mensen eten en drinken tijdens het werken op hun laptop , die kan verlaten de draagbare computer kwetsbaar voor de occasionele kruim en druppelen . Deze voeding en drank uitwerpselen kan leiden tot een kleverig laagje te ontwikkelen onder de toetsen van de laptop , vooral als ze suiker bevatten . Een extra gevaar voor laptops is een regelrechte spill , die interne elektronica van een laptop kan vernietigen .
Surface toetsenbord Voor

Het schoonmaken van kleverige laptop toetsen vereist verschillende procedures , afhankelijk van de aard en omvang van de kleverigheid . Vergeet niet om de macht van de laptop , trek de stekker van de adapter los en verwijder de batterij om volledige veiligheid te verzekeren voordat u zelf reinigingsprocedure . Voor toetsen die zijn sticky alleen aan de oppervlakte , kan een zeer licht vochtige doek de kleverige residu snel en gemakkelijk te verwijderen . Plas niet de doek te veel , of toestaan ​​druppels te sijpelen in het binnenste van de laptop , of een kleverige keyboard zal zijn het minste van je problemen .
Internal Keyboard Cleaning

Sommige laptops hebben sleutels die eenvoudig kan knallen , waardoor volledige toegang tot het gehele sleutel als het gebied onder . Andere laptops niet doen , maar kan ook de verwijdering van het gehele toetsenbord via een intensievere demontage van de laptop zelf toestaan ​​. Van uw laptop technische handleiding , of online gidsen , kunt u laten weten welke procedure zal werken met uw laptop . Zodra de toetsen zijn verwijderd , gebruik wattenstaafjes en een warm sopje of ontsmettingsalcohol om elke toets en de basis van het toetsenbord grondig te reinigen . Vermijd druipen geen vloeistoffen in het inwendige van de laptop en laat alles volledig drogen voordat monteren .
Preventie

Tijdens normaal gebruik zorgt ervoor dat de achteruitgang van de fabriek zeehonden en smering , de meeste andere oorzaken van kleverige laptop toetsen zijn vermijdbare met wat due diligence en regelmatig schoonmaken . Gebruik perslucht om losse stofdeeltjes of haar dat zich ophoopt onder de toetsen voordat zij in opbouw te verwijderen . Vermijd het eten of drinken rond uw laptop , met name voedingsmiddelen en dranken met suiker . Was uw handen voordat u uw laptop aan een kleverige olie of stoffen uit het overbrengen van uw vingers aan het toetsenbord te voorkomen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een oververhitte batterij …
·Intel Centrino Vs . AMD Turion…
·Instructies voor het vervangen…
·Sommige toetsen niet werken op…
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Mijn Aspire 4720Z gaat niet aa…
·Hoe te openen een VAIO PCG FX2…
·Waarom is mijn laptop scherm K…
·G4 Powerbook Specs 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een toets Terug op een Dell l…
·Hoe te Audio-apparaten installeren op ee…
·Wat is een geluidskaart? 
·Hoe kan ik een SSL -certificaat overbren…
·Hoe maak je een Lexmark 36XL Reset 
·Hoe te inkjetprinters Repair 
·Hoe te openen mappen in iMac 
·Hoe de harde schijf van een Dell Latitud…
·Hoe te Voeding ATX Voeding Extern 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com