Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Heb ik een Premium VGA Monitor Cable ?
Hoewel het eerst geïntroduceerd in 1987 als een analoge hoge - kwaliteit video- formaat voor computerschermen , vandaag video graphics array ( VGA ) blijft in gemeenschappelijk gebruik . Verbeteringen zijn verhoogde resolutie naar high - definition -signalen voeren om grote schermen van computers en home entertainment -systemen . Hoewel de digitale technologie neemt een voorbank , genoeg gebruikers nog steeds willen dat de analoge blik naar VGA te houden op de markt . Maar met een verhoogde resolutie , moeten de gebruikers een hogere kwaliteit kabels. VGA resolutie

Vroege VGA kabels
uitgevoerd drie afzonderlijke kleuren signalen voor rood , blauw en groen , samen met de verticale en horizontale synchronisatie- signalen , bij een resolutie van 640 x 480 pixels of puntjes op het scherm . Verbeteringen verhoogde resolutie in fasen , met andere letters in plaats van V in de voorkant van GA , zoals SVGA , XGA , SXGA en anderen tot een resolutie van 3840 x 2400 voor een grotere brede schermen . Maar naarmate de tijd verstreek , de connectoren hetzelfde gebleven en de gebruikers bleven ze allemaal VGA noemen , maar vermeld de werkelijke resolutie cijfers . Hogere resolutie vereist een hogere kwaliteit kabels - maar niet noodzakelijk premium kabels
VGA kabel Namen

Geen regulering autoriteit zorgt ervoor dat namen toegepast op VGA kabels moet ze elke voldoen . bepaalde technische specificaties . Naar een fabrikant , kan het woord " premium " dat het moet vergulde connector pinnen voor een betere aansluiting en retard corrosie te maken . Een andere , kan de toevoeging van audio kabels gefuseerd aan de buitenmantel audioverbindingen betekenen , en een ander , specifieke kenmerken gebruikt voor de producten , of een andere , de toevoeging van kleine interne coaxiale kabels om de kleur en synchronisatiesignalen dragen . En voor sommigen, kan het een combinatie van functies betekenen .
Kabelvereisten

Een echte VGA- kabel heeft een 15 - pins connector trapeziumvormige aan elk uiteinde , drie rijen van vijf pinnen . VGA- bronnen met een hogere resolutie vereisen een hogere kwaliteit kabels aan interne of externe signalen te voorkomen bemoeien met video kwaliteit . Hoe langer de kabel , hoe gevoeliger is voor storingen. Bij het kopen van een kabel van elke lengte , pas op voor buzz - woorden als " premium " en let op de resolutie waarvoor het werd ontworpen om te dragen . Als een kabel niet dragen van een specificatie resolutie die uw VGA -uitgang overeenkomt , vindt men dat doet . Zie handleiding van uw product voor de VGA-resolutie specificatie .
Productspecifieke Premium Kabels

Sommige fabrikanten die VGA- apparatuur te produceren gespecialiseerde kabels voor gebruik met hun producten . Of ze bieden een hoger geprijsde " premium " -kabel , vragen waarom de standaard kabel werkt niet . Misschien een extra kabel beter presteert in extreme klimaten of met resoluties hoger dat wat het specifieke product produceert . Als je een vervormd of onduidelijk VGA- beeld en u vermoedt dat een slechte kabel , de winkel voor een nieuwe met de juiste resolutie van een leverancier met een geschikte terugkeerbeleid . Als het wijzigen van de kabel het probleem niet oplossen , terug te sturen voor een terugbetaling .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Kensington Wir…
·Hoe gemorste vloeistof Affect …
·Hoe kan ik een Xbox controller…
·Hoe je inloggen met een SmartC…
·De beperkingen van de traditio…
·Hoe een HP Pavilion USB MIDI k…
·Hoe de Lint op een Smith Coron…
·Is het mogelijk om mijn VGA co…
·Hoe te Audio krijgen van een c…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Gigabyte moederbord Over…
·Hoe je Nokia N810 gebruiken Met een gehe…
·Hoe maak je een USB- formaat naar FAT16 …
·Hoe je Internal Mic van de iMac Fix 
·Lenovo T60 Vs . T61 
·Hoeveel accounts kan uw Kindle worden ge…
·Voorbeelden van SSL Sockets 
·Hoe het opzetten van een Dell OptiPlex G…
·De aard van de hoge resolutie afbeelding…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com