Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Input & Output Devices voor Personal Computers
Computers bieden krachtige computationele vaardigheden binnen handbereik , maar dit verwerkingskracht betekent niets als je niet kunt communiceren met het. Om een grotere functionaliteit van programma's en gegevens toestaan ​​, computers vereisen verschillende input en output apparaten om de bruikbaarheid te maximaliseren . Invoerapparaten kan de gebruiker gegevens en informatie in het geheugen van de computer en de harde schijf te zetten , terwijl de output apparaten weer te geven die informatie door aan de gebruiker . Toetsenbord , muis en monitor

De drie apparaten van vitaal belang voor elk computersysteem zijn het toetsenbord , muis en monitor . Toetsenbord en muis laat voor het selecteren en invoeren van informatie zoals tekst en numerieke data . De monitor geeft deze acties op het scherm , en laat de gebruiker eenvoudige manipulatie en beweging tussen opties . Gamers gebruiken vaak een gespecialiseerde versie van het toetsenbord en de muis , of een joystick programmeerbaar voor repeterende bewegingen en frequente acties .
Scanner En Printer

Een scanner zet een hard copy van een bestand of foto in digitale informatie die het vervolgens doorstuurt naar de harde schijf van de computer . Eenmaal opgeslagen op de harde schijf , deze informatie beschikbaar is voor de beoordeling op de monitor , en kan worden gemanipuleerd of verbeterd met bewerkingsprogramma's . Een printer doet het omgekeerde van een scanner , en drukt een hard copy van digitale computer gegevens en bestanden .
Microfoon en luidsprekers

Microfoons
toestaan ​​voor het opnemen van geluiden , muziek en andere audio tracks . Verkrijgbaar als afzonderlijke apparaten of ingebouwd in headsets voor gamers , microfoons aansluiten op de geluidskaart van de computer . Sprekers audiobestanden afspelen , zoals muziek , podcasts en video soundtracks . Sommige computers hebben hoofdtelefoon aansluitingen ook, om te audiotracks prive luisteren .
Input /Output Devices

In sommige gevallen , een computer apparaat hoeft niet te worden een of de andere - sommige apparaten bieden zowel input en output mogelijkheden . CD of DVD schijven bieden de mogelijkheid om informatie te lezen en te schrijven op een aparte media voor het delen, back-up en kopiëren . Interne harde schijven en ultra - portable jump drives bieden dezelfde lees-en schrijf -opties , maar zonder de behoefte aan extra , aparte schijven .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Computer Producten voor Blinde…
·Instructies voor een Ativa med…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe maak je een computer aan t…
·DIY USB Powered Microfoon 
·Verschil tussen seriële en pa…
·Hoe maak je een toetsenbord ge…
·Hoe te Frequentie meten met be…
·Hoe maak je een PS3 controller…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·Hoe een Everex Laptop Fabrieksinstelling…
·Hoe informatie overbrengen naar een nieu…
·Hoe Recover My Files in Works 
·Wat zijn vier ATA Normen voor Interfacin…
·Hoe de Power Supply Upgrade in een Dell …
·Hoe te installeren X - Plorer Controller…
·Logitech Webcam Informatie 
·Hoe lang duurt een Kindle Stay Charged ?…
·Hoe maak je een Epson 7800 printkop rein…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com