Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Logitech Webcam Informatie
Communiceren met mensen is spannender wanneer u Logitech-webcams , omdat ze je in staat om de persoon met wie je aan het chatten zien . Ze kunnen overal worden gebruikt u gaat en op vrijwel elke Windows-computer . Er zijn veel verschillende soorten van Logitech webcams , maar de installatie en het gebruik is in principe hetzelfde om ervoor te zorgen dat u efficiënt kunt communiceren met uw favoriete mensen , ongeacht waar je bent . Voordelen

Logitech webcams
zijn eenvoudige apparaten die u in staat om te communiceren met familie en vrienden via instant messenger programma's zoals Yahoo! Live Messenger , Skype en MSN . Daarnaast kunnen ze worden gebruikt om foto's te maken en te schieten korte video's die kunnen worden bewerkt en geüpload naar sociale -en video- sharing websites , zoals Facebook , MySpace en YouTube . Naast het feit dat zeer makkelijk te gebruiken , ze komen met een verscheidenheid aan functies voor verschillende deskundige niveaus allemaal met het doel van het verbeteren van de communicatie .
Features

Features
Afhankelijk op de Logitech-webcam model dat je hebt , maar allemaal zeer eenvoudig aan te sluiten met behulp van high-speed USB 2.0 -aansluitingen . Ze zijn voorzien van autofocus instellingen die beeldweergave te verbeteren en kan tot 8 mega - pixel beelden , met behulp van een verbeterde 2 - megapixel sensor lens. Logitech-webcams worden geleverd met ingebouwde luidsprekers voor kristalhelder geluid afspelen . Dit is vooral duidelijk in de meer geavanceerde modellen die HD-geluid en video-opname te ondersteunen .
Soorten

Logitech webcams
variëren met de vorm, grootte en prijs , afhankelijk over de functies die komen met specifieke modellen . Er zijn de standaard webcams die op uw computer scherm , zoals de Webcam Pro 9000 en notebook webcams , zoals de QuickCam Deluxe . Sommige Logitech-webcams , zoals de Pro 9000 staat beelden in HD-kwaliteit en 16 - door - 9 aspect ratio , terwijl anderen, zoals de QuickCam opnemen beelden in standaard definitie . De meeste van hen zijn ontworpen om voornamelijk te werken met Windows-besturingssystemen , met uitzondering van de QuickCam Vision Pro , die werkt met Macintosh-computers .
Installatie

Volg altijd uw gebruiksaanwijzing zorgvuldig bij het installeren van Logitech webcam drivers , zodat u voorkomen communicatiefouten . Bij het installeren van de drivers , plaatst u de installatie-cd in het cd - rom-station op uw computer en volg de begeleide aanwijzingen. Met Logitech webcams is het niet raadzaam om de webcam aansluiten op de computer voordat de installatie wordt u gevraagd . Zodra de installatie van de driver is voltooid , plaatst u de webcam op uw monitor of notebook en houdt het ooghoogte . Je moet ook blijven binnen 2 meter van de webcam voor duidelijkheid over de beelden .
Waarschuwing

Gebruik niet je Logitech webcam te communiceren met vreemden vooral bij het gebruik van instant messenger programma's zoals Yahoo! Messenger of live Messenger . Dit is zeer belangrijk , vooral als je minderjarig bent . Als uw webcam actief is in de problemen , probeer dan niet om het te repareren als je geen ervaring hebt met technische problemen . In plaats daarvan contact op met Logitech ondersteuning voor een aantal stappen en richtlijnen voor probleemoplossing .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een mannelijke dra…
·Hoe je foto's te maken op de F…
·Hoe maak je een DVI - D- Link …
·Hoe te verbinden mijn Toshiba …
·Monitor & Problemen met het to…
·Logitech Keyboard & Stop Key P…
·Hoe Computer Geluiden afspelen…
·Hoe maak je verbinding een Wii…
·Hoe maak je een kabel USB Scha…
  Related Articles
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
iPad en SGS Informatie 
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Kan ik gebruik van een webcam op een iPa…
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
Hoe vindt u grafische kaart Information 
ATI videokaart Informatie 
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
  Hardware Articles
·Hoe af te nemen van het frontpaneel van …
·iMac Problemen 
·PC geluidskaart Problemen 
·De LAN ontbreekt op een Toshiba PSAG4U 
·ThinkPad 560 Specificaties 
·Welke soorten pc's zijn er 
·Hoe het opzetten van een ThinkPad 
·Wat is het verschil tussen MMC- en SD-ka…
·Hoe Hard Drive Grootte Bereken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com