Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Monitor & Problemen met het toetsenbord
Problemen met randapparatuur zoals keyboards of monitors zijn enkele van de meer moeilijk te diagnosticeren . Problemen met uw input en output apparaten voor uw pc kan frustrerend zijn , en de beslissing om te proberen en reparatie versus vervanging is moeilijk . Als u niet een computer expert , weten het verschil tussen een kapotte monitor en een met een verkeerde instelling is moeilijk te bepalen . Dit artikel is gemaakt om u te helpen herkennen en hopelijk verbetering van sommige van de meest voorkomende problemen met deze apparaten . CRT Monitor Problemen

Terwijl enigszins achterhaald door de normen van vandaag , zijn er nog duizenden van CRT-monitoren in gebruik . Een van de meest voorkomende problemen voor deze monitors is een volledig zwart scherm dat blijft bestaan ​​nadat de monitor is ingeschakeld . Dit kan optreden als gevolg van een probleem met de monitoren circuits en zal waarschijnlijk professionele reparatie vereisen . Een ander vaak voorkomend probleem is wanneer het scherm verschijnt om verticaal te rollen . Dit is meestal te wijten aan een slechte instelling gevonden in de verticale controle.
LCD Monitor Problemen

Een veelvoorkomend probleem met LCD-monitoren is als je ziet aanhoudende lijnen op uw scherm zowel verticaal als horizontaal . Dit komt door een hardware en de monitor moet worden vervangen . Als uw monitor is meer nodig dan een paar seconden om volledige helderheid te bereiken van de monitor weer licht begint te mislukken en moet worden vervangen . Als je hele beeldscherm lijkt te worden overschaduwd in een tint, vervang de connector kabel , want het is waarschijnlijk defect .
Wired Keyboard Problemen

Het eerste wat om te controleren met een randapparaat is uw verbindingen . Controleer om te zien dat de draad aansluiten van uw toetsenbord om uw pc veilig is passen in uw PC . Als uw toetsenbord typt de verkeerde letters , kan dit te wijten zijn aan vuil of een andere obstructie in het toetsenbord , grondig schoon te maken . Als uw toetsenbord is het ervaren van invoerfouten , zoals de perifere knoppen inzake het volume niet werkt , installeert u het stuurprogramma voor uw toetsenbord .
Wireless Keyboard Problemen

Als uw draadloze toetsenbord is niet herkend , moet u controleren of de ontvanger is aangesloten op uw pc . Als dat niet lukt om het probleem te verhelpen , moet u uw toetsenbord opnieuw te synchroniseren met de ontvanger . Als uw toetsenbord is intermitterend verliest signaal , vervang de batterijen en zorg ervoor dat de ontvanger bedekt . Als uw toetsenbord typt de verkeerde tekens , Reinig het apparaat grondig , om ervoor te zorgen dat het vuil niet onder de toetsen vastzitten .
Overwegingen

Betrouwbaarheid
zou een overweging bij de beslissing over welk type toetsenbord of monitor aan te schaffen . Met de kosten van reparatie vaak meer te zijn dan de kosten voor de vervanging , besteden extra tijd aan uw apparaat onderzoeken vóór aankoop kunnen betalen grote dividenden . Voor monitoren , de achtergrondverlichting is het onderdeel dat het vaakst breekt eerst , dus let op de gemiddelde levensduur . Met draadloze toetsenborden , check reviews te vinden van de betrouwbaarheid van de ontvanger en zender . Begrijpen componenten die het meest problematisch zijn moet toelaten om een beter geïnformeerde beslissing te nemen bij de aanschaf van een monitor of toetsenbord.

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe kan ik muziek kopiëren va…
·Hoe maak je een Audio Output D…
·Hoe maak je verbinding een HDM…
·Hoe maak je een PC Snes Contro…
·Bamboo Fun Problemen oplossen 
·Hoe te Disable On - board grap…
·Hoe de Bluetooth 2.0 EDR Insta…
·Input & Output Devices voor Pe…
·Geen geluid uit mijn USB Kopte…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Hoe maak je een iPad externe monitor geb…
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een XP-partitie Resize 
·Hoe de beste levensduur van de batterij …
·Toshiba U305 Problemen 
·Hoe maak je een videokaart toe aan een l…
·Een Apple SSD Vs . een harde schijf 
·Hoe bekijkt een computer harde schijf 
·Hoe maak je een cd uitwerpen Vanaf een M…
·Hoe een HP Pavilion Test 
·Hoe u de HP Deskjet D4360 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com