Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Een Apple SSD Vs . een harde schijf
Apple biedt een solid- state drive optie voor sommige van haar computers , met name de MacBook Air en Mac Pro . In tegenstelling tot traditionele harde schijven , die gegevens op te slaan op draaiende metalen schijven , een SSD heeft geen bewegende delen . Hoewel duurder dan draaiende schijven , solid - state -eenheden lezen data vele malen sneller , zijn meer robuust en stil werken . Speed ​​

Een traditionele harde schijf lokaliseert gegevens door een lees /schrijf -mechanisme net boven de draaiende metalen schijf verplaatsen . Doorgaans duurt het om een ​​honderdste van een seconde om een stukje data te vinden . De SSD heeft geen bewegende delen , dus het lokaliseert gegevens vele malen sneller . Hoewel SSD's lezen data sneller dan harde schijven , ze koers ongeveer hetzelfde voor het schrijven van data . Voor veel taken is echter , zoals het systeem opstarten en starten van programma's , solid - state drives zijn veel sneller dan conventionele aandrijvingen .
Capaciteit

Hoewel de capaciteiten van vast - state drives zijn gestegen , harde schijven stil te houden een voorsprong in de hoeveelheid gegevens die zij bezitten , als van 2011 . De grootste schijf Apple biedt voor de MacBook Pro , bijvoorbeeld , heeft een 750GB capaciteit, de grootste solid - state drive voor dat model houdt 512GB . In plaats van een magnetische schijf , een SSD maakt gebruik van flash -geheugenchips zoals die in een USB flash drive . Magnetische schijf Een harde schijf heeft een hogere opslag dichtheid dan de flash- chips in een SSD .
Cost

SSDs
meer kosten dan conventionele harde schijven . Met ingang van september 2011 , de standaard harde schijf van de MacBook Pro is een 500GB -model , en het is opgenomen in de computer $ 1799 prijs . Vervangen van de 512GB SSD loopt een extra $ 1.200 ; zelfs de kleinste solid - state drive , een 128GB -eenheid , voegt $ 200 tot de basisprijs . Daarentegen , retail prijzen voor een 1TB standaard schijf zijn in de $ 100 range.
Energieverbruik en Noise

De flash memory technologie die wordt gebruikt in solid - state drives verbruikt minder stroom dan een harde schijf . Een harde schijf heeft wat macht te houden van de schijf draaien , zolang de computer is ingeschakeld , zelfs als de schijf niet actief gebruikt . Een SDD heeft geen macht totdat hij leest of schrijft . SDD's maken geen lawaai . Hoewel de schijven zijn relatief rustig , het mechanisme maakt wat lawaai . Oudere stations kunnen last hebben van versleten lagers , waardoor zeuren en schrapen geluiden .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Heeft mijn Mac Heeft u een Min…
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Mijn Macbook is geplakt op het…
·Hoe te verbinden een Mac Pro m…
·Hoe meer GB maken op een MacBo…
·Hoe te Fonts installeren Wanne…
·Hoe maak je een iMac System Cl…
·Ik krijg een melding dat mijn …
·Hoe kan ik synchroniseren een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe maak je een iPad Clean 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Powerpoint presentatie op…
·Hoe je CPU Wattage Bereken 
·Hoe maak je een RAM -geheugen chip op ee…
·Hoe kan ik een USB- verbinding naar een …
·Computer Studies Projecten 
·Hoe kan ik meerdere pagina's als een enk…
·Hoe maak je een scanner kalibreren 
·Hoe kan ik een Oudere printer aansluiten…
·Hoe maak je een Celeron Heatsink Verwijd…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com