Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Flash Drive Vs . Diskette
Oorspronkelijk uitgevonden door IBM in 1969 , de diskette was een van de steunpilaren van de computer -industrie voor meer dan 30 jaar . Tegenwoordig zijn veel van de doelen die ooit werden bediend door diskettes worden nu bediend door flash drives , waarvan een groot deel van de gegevens vast te houden en kosten weinig . Door het vergelijken van de eens zo grote floppy met de huidige opslagmedia , is het mogelijk om te zien hoe ver de computer industrie is gekomen . Opslagcapaciteit

Hoewel hogere capaciteit werden diskette normen geëxperimenteerd met als indeling was bijna aan het eind van zijn levensduur , de enige diskette nog steeds geproduceerd , de 3 1/2 " high density disk , . houdt een maximum van 1,44 MB de meest populaire flash drives houden 16GB ; . . meer data dan 11.000 diskettes kon houden echter extreem grote flash drives zijn ook beschikbaar , met een capaciteit van 256GB Zelfs de meest geavanceerde disketteformaten nooit deze capaciteit benaderd .
Speed ​​

gegevens
kan worden geschreven op een diskette op ongeveer 70KB per seconde . in dit tempo zou het ongeveer 20.5 seconden duren om de schijf te vullen om zijn volle 1.44MB capaciteit . De snelste flash drives , ondertussen , zo snel 18MB per seconde schrijven van gegevens , meer dan 250 keer sneller dan een diskette .
Prijs

16GB flash drives moment bezetten de " sweet spot " tussen prijs en capaciteit , kost ongeveer $ 30 tot $ 40 . diskettes zijn eigenlijk vrij duur voor de opbergruimte voorzien , echter, omdat weinig bedrijven hen nog te vervaardigen . Een pak van 10 diskettes . kost ongeveer $ 5 tot $ 10 te sluiten op de computer , flash drives maken gebruik van iets dat is ingebouwd in bijna alle nieuwe computers - . een USB-poort vrijwel geen nieuwe computers zijn voorzien van floppy drives , maar om een diskette te gebruiken , een diskettestation moet . worden gekocht voor ongeveer $ 20.
beschikbaarheid

diskettes
zijn nog steeds verkrijgbaar in vele computer -, elektronica- , en kantoor aanbod winkels . Het aanbod heeft de neiging om zeer beperkt , maar . Flash drives kan bijna overal worden gekocht ; . zelfs de meeste supermarkten hebben de neiging om een ​​paar op voorraad te hebben
Duurzaamheid

Indien zorgvuldig gebruikt , kan een diskette vele jaren mee . echter diskettes zijn aan velerlei factoren flash drives niet . ze kunnen worden gewist als ze te dicht bij magneten , zoals die in stereo luidsprekers worden opgeslagen . als ze bij hoge vochtigheid opgeslagen , kunnen schimmels groeien op hen . Deze factoren hebben geen invloed op flash drives , die kan worden geschreven op maar liefst een miljoen keer .
Overige Gebruikt

meeste hedendaagse computers kunnen booten vanaf een flash- rijden als er geen besturingssysteem is geïnstalleerd op de computer , of als het besturingssysteem moet worden gerepareerd . echter, sommige oudere computers kan niet . voor deze computers , diskettes kan nog steeds een belangrijk instrument zijn. Dit is de voornaamste reden waarom het nog steeds mogelijk om lege diskettes te kopen vandaag .

Previous: Next:
  Flash Drives
·CodeBreaker Zal niet lezen van…
·Hoe kan ik een adresboek Kopië…
·Hoe maak je een USB flash driv…
·Hoe Hard Drive Firmware Flash 
·Hoe te formatteren mijn 64 Gig…
·Hoe maak je een Flash Drive Bo…
·Wat te doen als een Flash Driv…
·Hoe kan ik muziek op een Flash…
·Hoe je virtueel geheugen op Fl…
  Related Articles
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan ik Download Flash om de iPad ? 
iPad 16 Vs . iPad 32 
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Hoe kan ik Flash bekijken op een iPad 
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk een Sony Vaio en een MacBo…
·Hoe maak je een USB Joystick Zorg 
·De Open File Size op een Apple iPad 
·Hoe maak je een gestolen Mac 
·RTU Communicatie Protocol 
·Hoe te gebruiken Dell IR afstandsbedieni…
·Hoe maak je een Kindle 2 Registreer 
·Hoe maak je een computer Flash Drive 
·Hoe de Reserator XT Flush 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com