Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe groot van een externe harde schijf heb je nodig?
Een externe harde schijf kan een van de meest nuttige aankopen die u ooit zou kunnen maken voor uw computer . Op een of ander moment , kan bijna iedereen meer opslagruimte te gebruiken . Echter , er zijn veel verschillende keuzes beschikbaar , en hoeveel opslagruimte heb je echt nodig ? De beste aankoop zal afhangen van uw beoogde gebruik voor de aandrijving . Document Storage

Een typische Word-document zonder ingesloten afbeeldingen of grafieken zullen onder 100 KB groot . Slechts 1 GB zou voldoende zijn om 10.000 dergelijke documenten te houden zijn. Als je alleen van plan om documenten op te slaan op uw harde schijf , op zoek naar de meest draagbare externe harde schijf die u kunt vinden . Een USB flash drive kan beter aan uw behoeften , als je in staat om het te passen in je zak zal zijn . Als uw documenten zijn business-gerelateerde , op zoek naar een station met file encryptie , het zal helpen om te voorkomen dat iemand anders het bekijken van uw gevoelige gegevens moet uw schijf ooit worden gestolen
Muziek Storage
< . br >

Een gemiddelde MP3 -bestand gecodeerd in hoge kwaliteit zal ongeveer 4 MB groot , dus elke gigabyte aan opslagruimte kunnen houden ongeveer 250 nummers zal zijn . Als u gaat opslaan van muziek , zou een hoge capaciteit externe drive beste voor uw behoeften . Overweeg de aanschaf van een 2,5 - inch externe schijf . Een rit in deze vorm factor zal zeer gemakkelijk te vervoeren als je wilt om uw muziek mee te nemen als je op reis , en veel 2.5 - inch externe harde schijven hebben geen elektrische voeding nodig , het opstellen van hun stroom direct uit de USB -aansluiting . Een 500 GB 2,5 - inch externe harde schijf in 2009 kost ongeveer $ 105 , en het zal houden ongeveer 125.000 liedjes --- genoeg om de gehele collectie van bijna alle muziek liefhebber slaan .
Movie Storage

Een typische film in de DivX of XviD formaten is ongeveer 750 MB groot , afhankelijk van het compressieniveau gebruikt . Als u van plan om films op te slaan , zou de grootste externe harde schijf die je kunt veroorloven beste zijn . A 1000 GB 3,5 - inch externe harde schijf in 2009 kost ongeveer $ 100, en het zal slaan rond 1300 films .
Project Storage

Als u een grafisch kunstenaar of muziek producer , kunt u op zoek naar een externe harde schijf te gebruiken voor " scratch ruimte , ' dat is opslagruimte voor projecten die in uitvoering zijn en nog niet zijn afgerond . Stations die worden gebruikt voor kladruimte niet groot zijn de capaciteit , maar moet in staat zijn om gegevens met hoge snelheid te schrijven vanwege de zeer grote omvang van sommige projectdossiers . Koop een externe Solid State Drive ( SSD ) te gebruiken voor kladruimte ; SSD's kunnen vaak data veel sneller dan conventionele harde schijven schrijven . Dit kan een dure oplossing , echter. Een 64 GB solid state drive in 2009 kan uiteindelijk kost $ 200 of meer .
Data Protection

, alle harde schijven niet . In het algemeen zal een harde schijf een aantal jaren duren , maar je moet altijd het onverwachte verwachten als computer hardware betreft . Als je niet kan veroorloven om de gegevens die u opslaat op uw externe harde schijf verliest , overwegen de aankoop van een oplossing die RAID , een data redundantie systeem bevat . Een extern opslagsysteem met RAID zal gebruik maken van meerdere harde schijven , besteden een deel van hun opslagruimte tot redundantie van gegevens . Deze manier, als een van de harde schijven uitvalt , niets van uw data verloren , u kunt gewoon vervangen van de harde schijf en uw gegevens zullen worden herbouwd . De Drobo is een uitstekende multi- schijf opslag -oplossing , kost $ 399 in 2009 voordat er harde schijven zijn toegevoegd .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Het toevoegen van RAM-geheugen…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe maak je een programma Over…
·Hoe groot van een externe hard…
·Is het mogelijk om Soort My 2T…
·Hoe maak je een Device Fout va…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe maak je een interne harde …
·Hoe kan ik een externe harde s…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het geheugen in een Lenovo Vervan…
·ECS M825VXX Moederbordspecificaties 
·Hoe te slechte sectoren op IBM harde sch…
·Wat te zoeken in een Mini Laptop 
·Hoe maak je verbinding een pinhole camer…
·Hoe maak je een Lexmark Rip Board Unmarr…
·Hoe te G5 Tower Geheugen installeren 
·Wat is het doel van de S /PDIF -poort? 
·ATI grafische kaart Prestatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com