Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe maak je een Device Fout van een IO externe harde schijf Fix
Het bericht " Kan de opdracht niet uitvoeren door van een I /O Device Error " verschijnt wanneer Windows niet in staat is om de gegevens op een opslagapparaat lezen . Als dit foutbericht wordt weergegeven wanneer u probeert toegang te krijgen tot de bestanden op een input /output ( I /O of IO ) -apparaat , zoals een externe harde schijf , kan het bestandssysteem op de schijf beschadigd raken , kan de aandrijving worden geïnfecteerd met een virus of de data -aansluiting in het apparaat behuizing kan los zijn gekomen . Als het oplossen van problemen de drive de fout niet wordt IO-device herstellen , formatteren van de schijf kan het apparaat te repareren . Wat je nodig hebt
Flathead schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de externe harde schijf aan op de computer . Run een antivirusprogramma . Klik op het tabblad " Scan" of knop , en klik op ' Aangepast '. Deselecteer alle items in de lijst , behalve voor de stationsletter die is toegewezen aan de externe schijf . Kopen van 2

Klik op " OK . " Klik op " Scan" of " Scan Now " om een virusscan uit te voeren op de harde schijf . Quarantaine of verwijder eventuele infecties de virusscanner gedetecteerd .

Klik 3 "Start . " Input " cmd.exe " in het zoekveld . Druk op "Enter " om te openen Opdrachtprompt . Input " chkdsk : /f /r " in de Opdrachtprompt . Vervang " " met de letter die aan uw externe harde schijf .

Press 4 " Enter " om CheckDisk draaien op de schijf . CheckDisk zal zoeken en repareren gedetecteerde fouten of slechte sectoren .
5

Brand de bestanden op de externe harde schijf om een ​​set van dvd's of de bestanden naar een andere schijf , indien mogelijk . Als de IO-device fout opnieuw optreedt bij een poging om de bestanden te verplaatsen , koppelt u de externe harde schijf uit de computer .
6

Verwijder de stroomadapter uit het station . Controleer de documentatie bij het ​​station voor instructies om de schijf uit elkaar te halen . Als er geen instructies zijn beschikbaar , contact op met de fabrikant voor instructies of te achterhalen of het demonteren van de rit zal de garantie van de drive te vervallen .
7

Verwijder de schroeven waarmee de voorplaat aan de schijf of vanaf de rand van de behuizing . Plaats de rand van een kleine , platte schroevendraaier tussen de beide zijden van de behuizing aan beide kanten uit elkaar wig .
8

Controleer de aansluitingen op de omvormer . Bevestigen dat de IDE of SATA -interface is aangesloten op de achterkant van het station . Zet de externe harde schijf , sluit u de voedingsadapter en sluit de drive aan de PC .

Poging 9 voor toegang tot de bestanden op de schijf . Als de IO-device fout opnieuw optreedt , terug te keren naar de opdrachtprompt . Input " format /fs : fat32 : " in de commandoregel . Vervang " " de letter is toegewezen aan de externe harde schijf .

Druk 10 " y" als het bericht " doorgaan met formatteren ( J /N ) ? " weergegeven . Het proces zal de schijf formatteren , waarbij alle gegevens op de schijf . Als de drive nog steeds niet naar behoren functioneert na formaat , moet u de schijf te vervangen .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe te verwijderen spyware van…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe uit elkaar te halen een WD…
·Hoe te Quick - formaat een ext…
·Het opslaan van alle foto's op…
·Hoe maak je een externe harde …
·Hoe om te achterhalen of mijn …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Uitleg van Real Time Clock 
·Hoe te installeren van de Asus PCI PVR -…
·Specs van de HP ZD7000 Laptop 
·Wat is de PCI Express x16-kaart ? 
·Hoe kan ik een HP LaserJet 1020 Driver U…
·De Verhoogde Zakelijk gebruik van Magnet…
·Hoe het opzetten van een Lexmark X6170 
·Hoe maak je een LaserJet 3380 Problemen 
·Hoe kan ik Problemen met het afsluiten v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com