Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe uit elkaar te halen een WD externe harde schijf
Externe harde schijven zijn uitstekende manieren om gegevens voor transport slaan . U kan uw harde schijf te gebruiken op kantoor , bijvoorbeeld , en dan mee naar huis om uw werk voort te zetten . Western Digital maakt een aantal externe harde schijven met verschillende opties voor data . Maar , net als elk ander stuk van de apparatuur , soms zijn deze WD externe harde schijven kan mislukken , waardoor u zonder uw gegevens . Het is mogelijk om uit elkaar te halen een WD externe harde schijf voor een snelle oplossing , maar wees voorzichtig wanneer je dit doet . Wat je nodig hebt
Platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Kleine schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van uw computersysteem als het station gevoegd . Veilig los van de schijf door rechts te klikken op de schijf in Windows Explorer te kiezen voor "Eject . " Kopen van 2

Schakel de WD externe harde schijf door het uitschakelen van de schakelaar, die is gelegen hetzij op het of achterkant , afhankelijk van het model . Haal de stekker van het rijden van de muur . Koppel de USB-of FireWire -kabel van de schijf aansluit op uw computer .
3

Verwijder de schroeven van de behuizing . In sommige WD externe harde schijf modellen , met name de MyBook -model , zijn deze schroeven verborgen door zwarte stickers . Deze bevinden zich op de hoeken van de behuizing . Verwijder de stickers , indien aanwezig , dan is de drive case schroeven . Deze kunnen zowel platte kop of kruiskopschroeven zijn.

Dia 4 de dekking van de behuizing . Kijk voor alle vangsten of plastic lipjes die de zaak op zijn plaats . Op MyBook modellen , zullen de vangsten zichtbaar door het ventilatierooster aan de voorzijde en de zijkanten van het geval te zijn . Druk deze in met een kleine schroevendraaier om het verwijderen te vergemakkelijken .
5

Aard uzelf door een metalen voorwerp . Dit bevrijdt je lichaam van een opgebouwde statische elektriciteit, die schadelijk kunnen harde schijven .
6

Verwijder de vaste schijf uit de behuizing. De harde schijf wordt op zijn plaats gehouden door een reeks schroeven langs de randen van het station .
7

Trek de harde schijf uit de behuizing . Trek zachtjes , als de harde schijf is nog steeds verbonden met de stroom-en datakabels . Verwijder de beide kabels door te trekken de verbindingen uit de achterkant van het station . Op sommige WD externe harde schijf modellen , moet u een plastic beschermend lint te verplaatsen naar de kabelverbindingen bereiken .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Over een Crashed externe harde…
·Hoe maak je een USB externe ha…
·Hoe te Sluit een externe harde…
·Hoe te bevestigen van een exte…
·De beste merken voor een exter…
·Wat kan een externe harde schi…
·My Book Essential Edition exte…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe kan ik bestanden van een i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Kingston Flash Drive Prob…
·Hoe je beelden projecteren op een grafis…
·Hoe te Overclock een Dual Xeon 
·Hoe een beschadigd Corel WordPerfect 8 F…
·Canon PGI - 5 inkt cartridge instructies…
·Hoe het verbeteren van uw GPU 
·Wat is Proxy Avoidance Information Techn…
·Hoe doe ik Refill Ink in een Dell A920 ?…
·HP Laserjet 1020 Instructions 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com