Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe kan ik booten vanaf een SATA externe harde schijf ?
De mogelijkheid om op te starten vanaf een externe SATA- schijf is gunstig in verschillende situaties . Externe SATA-apparaten , ook wel bekend als e - SATA-apparaten , sluit het gebruik van de e - SATA -specificatie , die is niets meer dan een fysieke verbinding met een onboard SATA-poort . Door deze architectonische topologie , e - SATA-apparaten hebben dezelfde bandbreedte mogelijkheden en functies , zoals hot - swappability , dat de interne SATA-apparaten te gebruiken . Besturingssysteem Installatie

Er zijn twee mogelijke configuraties voor het besturingssysteem op een e - SATA- schijf waarmee een gebruiker op te starten vanaf een externe harde schijf . De eerste en meest gebruikte configuratie is die van een gekloonde harde schijf . In dit geval heeft de gebruiker gekloonde een harde schijf met behulp van software zoals Acronis om een ​​exacte disk replicatie van een intern systeem schijf te maken . De tweede optie voor de bediening van de systeemconfiguratie is om het besturingssysteem op het externe apparaat te installeren terwijl de belangrijkste interne systeem schijf is offline . Nemen van het interne systeem schijf offline helpt voorkomen besturingssysteem conflict moet je nodig hebt om op te starten van de e - SATA harde schijf in het geval van een hoofdaandrijving mislukking .
BIOS Configuration

om op te starten vanaf een externe harde schijf , moet je BIOS in staat opstarten vanaf een externe schijf . Om na te gaan of uw moederbord is geschikt voor deze functie , moet u verwijzen naar uw fabrikant originele documentatie . Verder, wanneer eigenlijk probeert op te starten vanaf een e - SATA-schijf , is het belangrijk om je BIOS boot configuratie zo instellen dat deze laarzen van externe apparaten aan , in plaats van interne schijven . Mocht u uw e - SATA-schijf instellen als een hogere prioriteit voor het opstarten in de BIOS zal resulteren in het systeem uw ​​belangrijkste interne harde schijf opstarten .
E - SATA Drive Soorten
< br >

Hoewel het mogelijk is om op te starten vanaf een e - SATA harde schijf , is het belangrijk om te begrijpen dat het merendeel van de e - SATA-schijven zijn vervaardigd met capaciteit en mobiliteit in het achterhoofd , in tegenstelling tot de snelheid en efficiëntie . Als u van plan om een besturingssysteem van uw e - SATA-schijf draaien , is het belangrijk ervoor te zorgen dat de schijf in staat is om ten minste 7200 rpm , en dat het niet gewoon een EIDE schijf geconverteerd naar een e - SATA- schijf in een externe behuizing , omdat dit de externe schijf overdrachtsnelheden zal reduceren tot dat van een EIDE schijf .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe te formatteren van een Tos…
·Het opslaan van alle foto's op…
·Hoe maak je een Seagate extern…
·Hoe naar Boot op een externe h…
·Hoe kan ik bestanden van een i…
·Maxtor externe harde schijf Pr…
·Maxtor externe harde schijf in…
·Hoe maak je opstarten met een …
·Hoe je grote bestanden naar ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Definitie van een CPU Virus 
·Hoe kan ik een laptop koeler Run 
·Waarom is mijn iMac Running Langzaam ? 
·Presario C700 Kenmerken 
·Hoe te scannen van beelden naar de compu…
·Wat is het verschil tussen een VGA en ee…
·Definitie van Smart - UPS 
·Hoe maak je een laptop mee naar Bali 
·Hoe te herstellen ReadyNAS Duo 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com