Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Maxtor externe harde schijf Problemen oplossen
Voor iedereen met een aanzienlijke hoeveelheid gegevens op een computer , externe harde schijven zijn essentieel voor back-up en opslag van gegevens . Maxtor , nu eigendom van Seagate , heeft consequent gemaakt betrouwbare en betaalbare externe drives voor zowel consumenten als bedrijven . Zelfs de beste schijf kan mislukken , echter, en het leren van een aantal basistechnieken voor probleemoplossing kan helpen uw schijf weer up and running in no time . Controleer de Macht

Zorg ervoor dat de Maxtor schijf heeft macht . Zorg ervoor dat de schijf goed is aangesloten op een werkend stopcontact en de AC- adapter is aangesloten op het station . De meeste Maxtor schijven hebben een lampje aan de voorzijde van de behuizing geeft de drive van stroom . Zorg ervoor dat het stevig verlicht . Als het lampje knippert , is er een probleem met de stroomvoorziening .
Controleer de kabels

Controleer of de USB 2.0-kabel goed is aangesloten op de computer en de aandrijving . Als het is, probeer dan het vervangen van de kabel om te zien of dat helpt . Ook moderne Maxtor externe schijven zijn compatibel met USB 2.0 . Controleer of u de schijf hebt aangesloten op een USB 2.0 -ingang , of je zal veel trager lees tijden beleven voor de aandrijving . Experimenteer met verschillende USB -slots , en terwijl het oplossen van problemen zorg ervoor dat er geen andere USB-apparaten aangesloten op de computer .
Zorg ervoor dat de computer kan zien de Drive

Als je PC of Mac is het hebben moeite met het zien van de schijf , haalt u de schijf uit de computer en trek de stekker . Laat deze gedurende 60 seconden . Vervolgens herstart uw computer . Wanneer de computer volledig is opgestart , sluit de stekker weer in het station . Als de drive is ingeschakeld , steek de stekker weer in de computer . De schijf moet worden herkend binnen de 30 seconden .
Controleer voor Hardware fouten

Als de drive van stroom en is aangesloten , maar is nog steeds niet goed werkt , controleer voor hardware fouten . Luister naar het station en zorgt ervoor dat je hoort geen klikken of te rammelen . Dat kan een falende schijf aangeven . Steek de schijf in en open " Schijfbeheer " in Windows of " Disk Utility " op een Mac . Zorg ervoor dat de schijf wordt gezien als gezond in deze programma's . Als een partitie of een gedeelte van de schijf is beschadigd , zal Schijfbeheer of Schijfhulpprogramma u op de hoogte van die en proberen om het probleem op te lossen .
Formatteer de schijf

een laatste redmiddel , probeer het opnieuw formatteren van de schijf . Ga naar " Disk Management" of " Disk Utility " , selecteer het station en kies formaat . Dit zal alle gegevens op de schijf wissen, maar het kan de drive op te staan ​​en weer te lopen .
Contact Maxtor

Als al het andere faalt , contact Maxtor en Seagate klant ondersteunen bij (800) 732-4283 , of op www.maxtor.com . Zorg ervoor dat u het modelnummer van uw schijf hand wanneer u belt .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Wat is een externe harde schij…
·Hoe kan ik een Toshiba externe…
·Hoe maak mijn externe harde sc…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe te kopen een externe harde…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe je Outlook e-mail opslaan …
·Wat is een externe harde schij…
  Related Articles
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Hoe maak je een iPad externe monitor geb…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
De externe luidspreker op mijn iPad werk…
Hoe YouTube Project Van een iPad tot een…
Het uploaden van foto's naar externe har…
Hoe kan ik een externe grafische kaart t…
Hoe kan ik een externe videokaart instal…
  Hardware Articles
·Laptop Bags for Kids 
·Verschillen tussen Netbooks Asus 1015 en…
·Welke HD Decoder kaarten zijn compatibel…
·Wat is een harde schijf voor gebruikt 
·Hoe te verbinden de Blu - ray-speler op …
·Hoe druk ik 3 X 5 Index Kaarten 
·Hoe je de muis problemen op te lossen 
·Mijn Panasonic DVD-recorder heeft een pr…
·Hoe om te bepalen wanneer mijn Bose TriP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com