Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe je de muis problemen op te lossen
De muis en het toetsenbord zijn de onder-gewaardeerde en meestal betrouwbaar werkpaarden van een computersysteem . De meeste mensen gaan ervan uit dat de muis telkens als ze beginnen de computer zal werken , dus als het niet het kan zeer frustrerend zijn . Er zijn verschillende redenen waarom de muis van een computer kan stoppen met werken . Vaststelling van de meeste muis problemen is relatief eenvoudig , maar er zijn richtlijnen om te bepalen of de muis kan worden gerepareerd of moet worden vervangen . Wat je nodig hebt
Ontsmettingsalcohol
Wattenstaafje
Linamentvrij handdoek of papieren doek
Toon Meer Aanwijzingen
oplossen Algemeen muis oplossen
1

Controleer de aansluiting van de muis . Als de muis is aangesloten via een USB -poort , zorg ervoor dat de kabel niet los . Duw op de USB-connector om ervoor te zorgen het is precies zit . Als de muis heeft een oudere seriële poort , zorg ervoor dat de stekker niet los komen te zitten en onderzoekt de seriële poort pinnen op tekenen van schade . Kopen van 2

Sluit de muis aan op een andere poort op de computer en test- het. De poort kan beschadigd raken of kan de computer de muis niet meer herkennen in de betreffende haven .
3

Inspecteer snoer van de muis op tekenen van schade en zorg ervoor dat het snoer niet los van gebroken de USB-connector einde of de muis zelf . Indien de muissnoer is verbroken of de draden is losgeraakt aan beide zijden , de muis waarschijnlijk moeten worden vervangen .
4

Reinig de muis . Een muis die gebruik maakt van een bal voor het volgen vaak moet worden gereinigd . Schroef de plastic ring aan de onderkant van de muis in de richting van de pijlen op de muis . Verwijder de bal in de muis en reinig de bal en de binnenkant van de muis , met speciale aandacht voor de kleine rol binnen in de muis . Gebruik een wattenstaafje of een schone pluisvrije doek en een kleine hoeveelheid alcohol . Laat de onderdelen drogen , daarna weer in elkaar zetten van de muis . Het moet soepeler werken .
5

Controleer de muis instellingen . Ga naar de knop 'Start' op de computer en klik op ' Configuratiescherm'. Afhankelijk van het besturingssysteem van de computer , moet u eerst " Settings " klik om naar het ' Configuratiescherm'. Klik op " Muis ". Onderzoeken de instellingen onder de verschillende tabbladen om te zien of er wijzigingen nodig zijn om problemen aan te pakken .
6

Verwijder alle nieuw toegevoegde programma's of hardware . Controleer de prestaties van de muis . Als het probleem is opgelost , is er mogelijk een conflict met de muis en het nieuwe programma of hardware het programma waarin u werkt op zijn.

End 7 en de computer opnieuw op . Als een gebruiker de muis te vaak snel achter elkaar klikt , kan het geheugen van de computer bevriezen , wat op zijn beurt bevriest de muis .
8

Onderzoek de vergrendelknop voor een ingebouwde muis op een laptop . Als de muis niet meer werkt , kunt u per ongeluk geraakt hebben de lock knop , die doorgaans ligt direct boven de muis . Druk nogmaals op de knop om het te ontgrendelen .
Oplossen Optische muis oplossen
9

Reinig de muis . Een optische muis maakt gebruik van light - emitting diodes in plaats van een bal om beweging te volgen . Reinig de lens oppervlak onder de muis met een zachte pluisvrije handdoek of papieren doek en een beetje wrijven alcohol .
10

Gebruik een muismat . Een optische muis vaak niet goed werkt , of helemaal niet, op een glazen of glanzend oppervlak .
11

Vind een gladde, vlakke oppervlak waarop de muis gebruiken als een muismat is niet beschikbaar . < br >
oplossen Draadloze muis oplossen
12

Onderzoek de muis -ontvanger om te controleren of deze goed is aangesloten op een USB -poort op de computer .
13

Steek de ontvanger in een andere haven in het geval de ene wordt gebruikt is beschadigd of niet compatibel is met de muis .
14

Vervang de batterijen in de muis .
15

opnieuw installeren alle stuurprogramma's die bij de muis kwam . Het systeem kan zijn beschadigd , en opnieuw installeren van de driver of een nieuwe driver van de website van de fabrikant downloaden kan het probleem oplossen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe elkaar te halen een Eclips…
·Hoe maak je een Thinkpad & een…
·Hoe maak je een Mouse Pad Best…
·Logitech Toetsenbord G11 Tips 
·Hoe maak je een Keyboard Drive…
·Hoe Hook Up een Adesso Wireles…
·Hoe te vervangen en installere…
·Hoe maak je een Gyration muis …
·Hoe elkaar te halen een Evolue…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP Compaq dc5100 MT productspecificaties…
·Functies van een Palm Pilot 
·Hoe te wijzigen CPU Behuizing 
·Hoe maak ik Overclock een AMD Phenom 960…
·Hoe de Backup.Arc bestand herstellen 
·Hoe te vertellen als een condensator Is …
·Hoe te Beta Update Firmware op een iPad 
·Hoe te Juridische documenten scannen 
·Hoe te programmeren om direct labels afd…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com