Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Logitech Toetsenbord G11 Tips
ontworpen en verkocht in de richting gamers en computer power-users , unieke kenmerken van de Logitech G11 is voorzien van een niveau van functionaliteit niet gevonden op de meeste toetsenborden . Functies zoals programmeerbare toetsen , blauwe verlichting en speciale knoppen zorgen voor de G11 een unieke game- accessoire . Maar deze keyboard luxe zijn niet alleen voor de show . Gebruik ze om uw productiviteit en game-ervaring te verbeteren . Key Customization
Standaard toetsenborden hebben meestal geen aanpasbare toetsen .

De Logitech G11 toetsenbord heeft 18 " G - toetsen ' die u kunt aanpassen aan specifieke functies in een game of toepassing uit te voeren . Gamers verwijzen naar deze aanpassingen als macro's . U kunt macro's zelf toevoegen , maar de opgenomen GamePanel -software laadt automatisch macro's voor tientallen van de meest populaire pc-games . Sommige sites van derden bieden extra macro's te downloaden .

Als je eenmaal voorbij de leercurve , zult u merken dat het gebruik van macro's biedt een merkbaar voordeel in games . Het bespaart ook tijd in software zoals Microsoft Office en Adobe Photoshop .
Ergonomische aanpassingen
Armleuningen zorgen voor meer steun aan de handen .

De Logitech G11 's omvangrijke grootte en de sleutel plaatsing misschien wat tijd om te wennen aan te nemen , maar het toetsenbord wel mogelijk voor een aantal ergonomische aanpassingen . Klap de risers op de voorkant achterkant van de G11 om de helling van de toetsen te verhogen . Bevestig de meegeleverde armleuning om extra comfort te bieden tijdens lange perioden van gebruik .
Game Switch en andere functies
Gamers in het bijzonder zal de Logitech G11 's game switch waarderen .

De Logitech G11 heeft een speciale "game switch " in de buurt van de bovenkant van het apparaat boven de F1 en F2 toetsen . Standaard stand van de schakelaar is aan de linkerkant . Verplaats het naar rechts tijdens wedstrijden op Windows sneltoetsen uit te schakelen .

Deze sneltoetsen bespaart tijd tijdens normaal gebruik van de computer , maar Windows verwart ze vaak met snelkoppelingen in de PC games. Dit kan gamesessies onderbreken door de lancering dialoog dozen of sluiten van vensters . Vergeet niet om de schakelaar terug te gaan na het sluiten van je spel .
Andere tips
Veel randapparatuur aansluiten op computers via USB -poorten .

De top midden van de Logitech G11 is voorzien van een reeks van media- knoppen en een volumeknop . Dit is erg handig als je naar muziek luisteren tijdens het spelen van games of het gebruik van applicaties . Het toetsenbord geïntegreerde verlichting kan worden afgewezen of uitgezet om uw voorkeuren aan te passen .

De voorzijde van de G11 heeft twee USB -poorten . Deze functie kan gemak toe te voegen voor sommigen , maar deze poorten draaien op tragere USB 1.1-snelheden in plaats van de normale USB 2.0 . De lagere snelheid zou geen probleem voor uw apparaten , maar de eigenaars van USB flash drives en externe harde schijven moeten USB-poorten van de computer te gebruiken voor snellere bestandsoverdracht .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te vervangen een Kensingto…
·De Verontreiniging van Toetsen…
·Hoe maak je een toetsenbord te…
·Problemen met een Macally EcoM…
·Hoe te Browser ingestelde func…
·Hoe naar het Midden -knop van …
·Waarom is mijn toetsenbord pla…
·Manieren om de Brieven onthoud…
·Hoe maak je een Multimedia Key…
  Related Articles
Hoe te gebruiken Logitech Z Cinema Met e…
Instructies voor het gebruik van de Logi…
Hoe maak je verbinding een Logitech S220…
Hoe de Instellingen op een Logitech Quic…
Hoe maak je een opname maakt met een Log…
Hoe je video opnemen met een Logitech Qu…
Hoe Video Effects verdienen met Logitech…
Hoe je Logitech 9000 installeren 
Hoe je Logitech Clicksmart 310 Install 
  Hardware Articles
·Hoe u de harde schijf upgraden naar een …
·Hoe maak je een zelfgemaakte Spy luister…
·Specs voor een Ricoh 2238 
·V470 muis Will Not Sluit Na First Time 
·De voordelen van een Touchpad 
·Hoe Hook Up een Veo Stingray 
·How to Get Around Macrovision Problemen …
·Hoe maak je een Flash BIOS Backup maken 
·Hoe maak je een PCI Wireless LAN- kaart …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com