Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Lenovo Vs . HP desktops
Het kiezen van een nieuwe desktop computer kan een verwarrende taak zijn . Twee merken die u waarschijnlijk te lopen over zijn Lenovo en Hewlett - Packard . HP is het maken van computers voor een lange tijd en het is een van de grootste printer fabrikanten in de Verenigde Staten . Lenovo is niet zo bekend . Maar , het bedrijf biedt wel wat quality desktop computers tegen concurrerende prijzen . Er zijn veel punten om te overwegen bij het vergelijken van de twee merken . Lenovo Desktop Product Line

Lenovo
biedt twee grote productlijnen van desktops : . Waarde lijn en IdeaCentre

De Lenovo waarde lijn desktops zijn verdeeld in twee versies , H-serie en C -serie . De H-serie begint bij $ 279 en komt in verschillende modellen die oplopen tot $ 429 . De H-serie biedt een traditionele desktop- computers die een tower behuizing te nemen . De C -serie computers variëren van $ 449 tot $ 549 . In plaats van dat het een tower-PC , de C -serie is een alles - in-een computer met een 20 - inch beeldscherm

De Lenovo IdeaCentre desktops zijn verdeeld in drie versies : . K-serie , Q-serie , en de A -serie . De K-serie computers zijn traditionele tower desktops die variëren in prijs van $ 429 tot $ 469 . De Q-serie is alleen beschikbaar in een model dat geldt voor $ 499. De Q-serie wordt beschouwd als een multimedia-pc voor gebruik met home theater -systemen , evenals gebruiken als een PC . De Q -serie is veel compacter en wordt beschouwd als een mini-computer . De A -serie bevat Lenovo's alles-in -een pc lineup . Ze variëren in prijs van $ 67 tot $ 1399 . . Opvallende kenmerken zijn 21.5 - inch breedbeeldscherm en dual-core processoren zijn standaard
HP Desktop Product Line

HP
biedt momenteel vier grote productlijnen van desktop computers : Paviljoen , Pavilion Slimline , Pavilion Elite en Touch Smart .

De HP Pavilion desktops variëren in prijs van $ 269,99 naar $ 549,99 . Deze desktops zijn voorzien van een traditionele tower behuizing en zijn HP's bottom - end lijn van desktops .

De HP Pavilion Slimline computers variëren in prijs van $ 289,99 naar $ 429,99 met basis configuraties . Deze desktops zijn ingesloten in een slankere , compactere behuizing en zijn mid - range lijn van desktops van HP .

De HP Pavilion Elite desktops variëren van $ 579,99 naar $ 999,99 voor basis- configuraties . Deze desktops zijn voorzien van een traditionele tower behuizing en maken HP's high - end , performance lijn .

De HP Touch Smart desktops beginnen bij $ 949,99 , variërend tot $ 1.349,99 . Deze desktops zijn voorzien van een alles-in - een geval met een ingebouwde monitor .
Uiterlijk /Cosmetica

Zowel HP en Lenovo zijn modern uitziende ontwerpen . Qua stijl en slanke uiterlijk , het is allemaal een kwestie van voorkeur . Echter , desktops Lenovo's hebben vloeiender lijnen en een meer verfijnde uitstraling . Desktops HP's kijken meer traditionele . Echter, ze zijn voorzien van een glanzend zwarte afwerking .
Waarde en prijs

Zowel Lenovo en HP bieden een aantal van de beste prijzen op de pc-markt . Voor zover waarde , ze bieden beide dezelfde specificaties met Lenovo zijn iets goedkoper . Bijvoorbeeld , Lenovo all - in-one pc's beginnen bij $ 649 versus HP all - in-one pc's die beginnen bij $ 950 .
Garantie

Garanties
wordt standaard geleverd met zowel merken - een jaar op onderdelen en arbeid . U kunt een twee - jaar garantie op Lenovo desktops voor een extra $ 99 en drie jaar voor $ 159. Twee jaar zijn beschikbaar op HP desktops voor $ 139,99 , drie jaar voor $ 149,99 en vier jaar voor 199,99 dollar.

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een 486 computer t…
·Hoe te openen een Compaq Presa…
·Het verschil tussen Multiproce…
·Hoe maak je een pc toevoegen a…
·Hoe Computer problemen op te l…
·Hoe controleert HP RAM 
·Hoe maak je een Core i7 Systee…
·Hoe te openen een Dell Dimensi…
·Hoe een computer te kopen : Ee…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
  Hardware Articles
·Hoe de voeding vervangen in een HP 
·Hoe een printer te delen met een USB hub…
·Hoe je account Credits op Amazon Control…
·Problemen met Verstopte Printer Hoofden …
·Hoe te DUN verwijderen op Windows XP 
·Hoe te Refill een inktcartridge in een E…
·A Hoe de Touchpad E1505 
·Hoe maak je een PC-voeding omzetten in e…
·Hoe maak ik een Flash Drive Bootable voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com