Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Kan ik Verhoog schijfruimte op een Dell Inspiron 3800 ?
De Dell Inspiron 3800 is een laptop die werd uitgebracht in 2000 en was populair vanwege de betaalbaarheid en gebruiksgemak . Op het moment , deze computer kwam standaard met 64 MB RAM en een 5,7 GB harde schijf . Hoewel schijfgrootte aanvaardbaar was ten tijde van de afgifte , wordt dit geacht ver beneden nieuwere modellen aanbieden. Ondanks deze feiten , is het nog steeds mogelijk om uw Dell Inspiron 3800 's schijfruimte vrij te maken . Geheugenkaarten

Schijfruimte
kan worden verhoogd door het installeren van een geheugenkaart in de computer . Geheugenkaarten kunnen gekocht worden bij elke computerwinkel . Voor het kopen van een geheugenkaart , zorg ervoor dat de handleiding van uw computer raadplegen om te zien hoeveel RAM-geheugen de computer kan verwerken . Geheugenkaarten zijn er in vele maten . Controleren om te zien wat de benodigde hoeveelheid voor uw computer is . Om een geheugenkaart te installeren , schakelt u de computer uit en verwijder alle kabels . Raadpleeg uw handleiding en te zien waar het geheugenslot is gevestigd . De meerderheid van hen zijn onder de computer onder een paneel dat je nodig hebt om los . Schuif de bestaande geheugenkaart uit en duw de nieuwe op zijn plaats .
Externe Harde Schijven

Memory
kan niet alleen intern worden verhoogd , maar het kan ook extern zijn. Dit kan worden bereikt door het gebruik van een externe harde schijf . Dit is niet een geheugenchip , maar een daadwerkelijke harde schijf die groot genoeg is om te zitten op uw bureau . Geheugen grootte varieert van enkele honderden gigabytes aan meer dan een terabyte . Nieuwere versies kunnen worden aangesloten op USB 2.0-sleuf van uw computer . Net zoals geheugenkaarten , kunnen externe harde schijven gevonden worden op elke computer op te slaan , alsmede een aantal online verkopers . Bij het loskoppelen van een externe harde schijf , zorgen er altijd voor om te klikken op de " Remove Hardware " pictogram op de startbalk. Wanneer de software aangeeft dat het veilig is om te verbreken , verwijdert u de USB- kabel om het verlies van gegevens te voorkomen .
Disk Clean Up

Naast de mogelijkheid om verhogen schijfruimte door de aankoop van hardware add -ons , is het mogelijk om net zo veel ruimte te vergroten door het schoonmaken van uw harde schijf . Dit is zowel een gratis en eenvoudige manier voor het opruimen van de ruimte en maak uw computer efficiënter te verrichten . Een manier om dit te doen is om naar het menu van uw computer op Start en ga naar Alle programma's > Bureau-accessoires > Extra> Schijfopruiming . Kies een harde schijf schoon te maken , zoals de C -of D-schijf . Dit zal niet alleen verwijderen van tijdelijke internetbestanden , maar het legen van de prullenbak ook. Afhankelijk van hoe vaak u deze handeling uitvoert , kon je duidelijk een paar gigabytes . Denk " Disk Clean Up " minstens een keer per week .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Het gebruik van DDR SDRAM 
·DIY : Fan Speed ​​Controller 
·Hoe de 1030NR Hard Drive 
·Hoe maak je een Raid Controlle…
·GT 240 512 Vs . 8800 GTS 512MB…
·Hoe maak je een processor toe …
·Hoe Memory op een ThinkPad T61…
·Hoe maak je een Compaq Socket …
·Het upgraden van een Commodore…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe de OS configureren op een computer m…
·Hoe uit elkaar te halen een Compaq Presa…
·Hoe maak je een scanner voor een HP PSC …
·DIY Touchscreen Projector & Software 
·Waarom Koppel de printer vanaf een compu…
·Wat is een U op een server Cabinet ? 
·Problemen oplossen & Zorgen voor een Con…
·Hoe te herstellen van slaapstand 
·Hoe maak je verbinding Radeon X1600 met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com