Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe Memory op een ThinkPad T61 Upgrade
Als uw ThinkPad T61 ouder wordt , zult u merken dat begint af te nemen bij het uitvoeren van nieuwere programma's of besturingssystemen . Computer slow - downs kan frustrerend zijn en kan uw productiviteit verminderen . Een eenvoudige manier om uw ThinkPad T61 een impuls te geven is om het geheugen te upgraden . Lenovo ontwierp de T61 , zodat u kan het geheugen upgraden zelf , snel en zonder gedoe . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
200 - pins DDR2 SO - DIMM-geheugen
Toon Meer Aanwijzingen
Instructions
1

Koop de juiste vorm van het geheugen voor uw T61 . Volgens Lenovo 's " ThinkPad T61 Service en probleemoplossing , " de T61 aanvaardt 200 - pin, DDR 2 SO - DIMM's , en kan worden opgewaardeerd tot een maximum van 4 gigabyte aan RAM-geheugen . Echter , als u gebruik maakt van een 32 - bits versie van Windows , zal Windows gebruiken 3GB op het meest.

Power 2 van je T61 en sluit het beeldscherm . Haal de stekker van de AC-adapter . Zet je laptop over .
3

Zoek de batterij aan de achterkant van de onderkant van uw T61 . Verwijder de batterij door de schuifknop naar het beeld van een open slot en de batterij voorzichtig glijden uit het compartiment .
4

Zoek en verwijder de vier schroeven waarmee een beeld van een geheugenmodule geëtst naast heeft ze . Je kunt ze vinden in een horizontale lijn , naar de voorkant van de laptop .
5

Draai uw T61 weer en open het beeldscherm . Til de polssteun door zachtjes te trekken van de twee lipjes aan de linker-en rechterkant van uw laptop , net onder het toetsenbord. Koppel de kabel van de polssteun te sluiten op uw computer .
6

Zoek de twee geheugenslots direct onder de spatiebalk . Als beide slots bezet zijn , verwijdert u de geheugenmodule die u wilt vervangen door aan de klemmetjes aan weerszijden van de module .

Lijn 7 van de pinnen op de nieuwe geheugenmodule met de aansluitingen op de sleuf . Duw de pinnen in de connectoren terwijl het RAM-module onder een hoek van 20 graden . Snap de nieuwe module op zijn plaats door deze voorzichtig naar beneden te drukken .
8

Bevestig de kabel waarmee de polssteun verbindt met je laptop . Snap de randen van de polssteun links en rechts op zijn plaats . Snap het voorste deel van de polssteun op zijn plaats door deze omlaag te duwen .
9

Zet uw laptop op en plaats de schroeven . Schuif de batterij terug in het compartiment , zodat het vastklikt . Zet uw T61 goede kant naar boven , sluit de AC-adapter en open het beeldscherm .
10

Controleer of uw RAM-geheugen correct is geïnstalleerd door de blauwe " ThinkVantage "-knop van uw computer te draaien op en te drukken als je ziet de woorden " om de normale opstartprocedure te onderbreken , drukt u op de blauwe ThinkVantage-knop . " Klik op " Access BIOS " en akkoord gaat met uw laptop opnieuw op te starten . Uw laptop wordt opnieuw opgestart om een utility -scherm , waardoor de hoeveelheid geheugen die je in je laptop onder de " Installed memory" verschijnt .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te Thermal Compounds Toepa…
·Hoe te Voodoo Envy Upgrade 133…
·Hoe Computer Memory Upgrade vo…
·Hoe de ATI Radeon HD 2400 Pro …
·Hoe maak je een High - End com…
·Hoe maak je een Palm Pilot Ver…
·Hoe maak je een Business Compu…
·Hoe om te bepalen hoeveel Comp…
·Hoe maak je een 1,67 GHz proce…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Windows XP Bootable Flas…
·DDR geheugen Tutorial 
·Hoe maak je een SanDisk Micro SD adapter…
·Van Draden naar Wireless : Untangle uw h…
·Wat is het verschil tussen DVD-brander e…
·Hoe maak je macht een laptop op elke Pla…
·E Machines D3315 Specificaties 
·AV Link Protocol 
·Hoe maak je een Rose Draw Met Toetsenbor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com