Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Laserjet 3020 Tutorial
De HP LaserJet 3020 is een alles - in-een printer die computer printen , kopiëren en scannen in kleur ondersteunt . Uitgebracht in 2004 , kan de zwart-wit printer printen en kopiëren tot 15 pagina's per minuut . Goed voor het huis of klein kantoor , kan de 3020 produceren tot 2000 pagina's met een inktpatroon . Afdrukken

U kunt documenten vanaf uw computer met behulp van de 3020 af . Voordat u een document afdrukt , controleert u of de printer goed is aangesloten op de computer en dat het netsnoer is aangesloten op een werkend stopcontact . Tot slot , zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld .

Open het document dat u wilt de " Print "-commando af te drukken en te selecteren. De " Print "-commando wordt meestal gevestigd in het menu " File " , hoewel sommige programma's kan het plaatsen op een andere locatie . Wanneer u "Afdrukken" selecteert verschijnt er een venster waarin u verschillende instellingen kunt aanpassen voor het document . Op het hoofdscherm "Afdrukken" kunt u kiezen het aantal pagina's dat u wilt afdrukken en het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken . Voor geavanceerde opties , klik op de knop "Eigenschappen " . Nadat alle instellingen zijn gemaakt , drukt u op " OK " om het afdrukken te starten .
Kopiëren

Om kopieën te maken , til de flatbedscanner omhoog en plaats het document naar beneden met de linkerbovenhoek van het document rusten op de onderste hoek rechts van de glasplaat . Sluit het scannerdeksel en voer het aantal exemplaren dat u wilt maken met behulp van het toetsenblok op de printer . De 3020 kan maximaal 99 kopieën maken in een keer. Eenmaal ingevoerd , drukt u op de "Start /Copy" knop op het bedieningspaneel om de kopieeropdracht te starten .

Als u meerdere pagina's tegelijk te kopiëren , gebruikt u de automatische documentinvoer ( ADF ) gelegen op de top van de printer . De ADF kan maximaal 50 pagina's tegelijk . Plaats de pagina's zijde naar boven in de ADF en stel het aantal exemplaren dat u wilt gemaakt . Als u klaar bent , druk dan op de knop "Start /Copy" .
Scanning

u een document met behulp van de 3020 te scannen , opent u de flatbedscanner omhoog en plaats het document gezicht naar beneden op de glasplaat . Sluit het deksel en druk op de " Scannen naar"- toets op het bedieningspaneel van de printer . Met behulp van de linker en rechter pijltjestoetsen op de printer , selecteert u een map waarin u het scannen van het document opgeslagen . Eenmaal geselecteerd , drukt u op de " Start Scan " knop om de scan van uw document te maken . Het bestand zal opslaan in de map die u hebt geselecteerd .

Previous: Next:
  computer Printers
·De kenmerken van printers 
·Hoe maak je een Banner afdrukk…
·Laserjet 4L Gebruiksaanwijzing…
·Hoe de inktpatroon vervangen i…
·Doel van de Imaging Drum 
·Epson C62 Instructies 
·Hoe het opzetten van een HL - …
·Hoe maak mijn printer herkenne…
·Hoe te Laser Printers gebruike…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe de Sound Volume verhogen op een Lapt…
·Hoe maak je een 3 1/2 Disk Format op Low…
·Hoe te bespoedigen een Asus EEE PC 
·Hoe maak je een WMA converteren naar een…
·Hoe maak je een corrupte SD Card Fix 
·Hoe je het toetsenbord te verwijderen va…
·Hoe kan ik een Acer Licht Uit Knippert S…
·Intel Core 2 Duo E6700 Vs . Intel Core 2…
·Over Soorten inktcartridges voor HP prin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com