Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Brother 2040 Problemen
De Brother HL - 2040 is een monochrome laserprinter gebouwd voor thuis of op kleine kantoren en uitgebracht in 2006 . De 2040 zal , soms , niet functioneren zoals bedoeld , waarvoor een oplossing door de gebruiker . Als uw printer storingen , het oplossen van de machine en proberen de problemen zelf op te lossen voordat de 2040 onderhouden . Oplossingen gemeenschappelijke

Er zijn veel problemen met de 2040 die gemeenschappelijke oplossingen. In de meeste gevallen , heeft een deel van de installatie van de printer is vergeten of overgeslagen , en dat wordt voorkomen dat de printer van normaal bedrijf . Controleer eerst of het netsnoer juist is aangesloten op de printer en een werkend stopcontact . Dit is de meest voorkomende oorzaak van de macht problemen met de printer en moet eerst elk moment uw printer storingen worden gecontroleerd .

Controleer vervolgens of alle van de verpakkingstape is verwijderd uit de printer . De verpakking tape wordt op onderdelen in de printer als de buitenkant , dus zorg ervoor dat de printer te openen en naar binnen.

Controleer of de tonercartridge en de drumkit goed zijn geïnstalleerd in de printer en zorg ervoor dat de voorklep is gesloten . Open de papierlade en controleer of het papier correct is geladen .

Slot, zorg ervoor dat alle van de aansluitdraden van de printer op de computer zijn aangesloten en beveiligen .
Paper jam

het papier kan vastlopen in verschillende gebieden op de 2040 . Open eerst de papierlade en trek het vastgelopen papier . Pak beide hoeken van het papier en trek je bij het verwijderen van een vastgelopen uit de lade gebied papier . Vervolgens opent u de voorklep en verwijder de drumeenheid langzaam . Als er een storing in de drumkit , moet het papier trekken wanneer u de drumkit trek .

Als u nog niet hebt gevonden de jam, opent u de achterklep van de printer en trek aan het lipje beneden . Verwijder eventueel vastgelopen papier in de fuser van de printer . Vervolgens sluit de achterklep en verwijder de tonercartridge en verwijder alle papier uit de drumkit .

Wanneer het papier wordt verwijderd , vervang alle onderdelen van de printer . Zorg ervoor dat bij het verwijderen van het papier dat u geen afgescheurde stukjes die kunnen worden geplakt te verwijderen . Als er papier in de printer het kan een andere vastlopen of de printer beschadigen .
Foutmeldingen

De 2040 kan maximaal terugkeren naar 15 verschillende foutmeldingen tijdens het printproces . Veel van deze foutmeldingen hebben duidelijke oplossingen . Bijvoorbeeld , als u de foutmelding " Cover is open ," je weet dat je nodig hebt om de voorklep sluiten . Andere fouten , zoals " Afdrukoverloop , " zijn moeilijker te begrijpen en hebben meerdere oplossingen om het probleem op te lossen . De handleiding voor de 2040 lijsten van alle mogelijke foutmeldingen die u ontvangt tijdens het printen en de juiste stappen om de problemen te verhelpen . Download de gebruikershandleiding (link gevonden in Resources ) en een kopie van de foutmelding oplossingen bij uw printer . Het bespaart u een hoop tijd en frustratie in de toekomst .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je Canon iP2600 inktcartri…
·Hoe maak je een Paper Jam op e…
·Mijn HP C4480 printer wordt ni…
·Computer Printers Informatie 
·HP C6656 Omschrijving 
·Printen met een inkjet 
·Hoe een HP Toner Cartridge dem…
·Hoe te Duplex grootformaat pri…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 305…
  Related Articles
Hoe de Brother Printing App te werken op…
Grafische kaart probleemoplossing 
Problemen met een EVGA FX 5500 videokaar…
Problemen met een EVGA FX5500 videokaart…
Problemen oplossen voor de Pen voor een …
Problemen met een pc- geluidskaart 
Problemen oplossen Netwerkproblemen Voor…
Hoe maak je een Brother MFC -scanner ins…
Fax probleemoplossing 
  Hardware Articles
·Hoe te openen een Motorola SB5101 
·Canon PGBK Vs . BK 
·Hoe maak je een HP Laserjet 1000 te late…
·Wat is een HP Smart -functies ? 
·Hoe je partitie voor een herstel-cd Dele…
·Hoe u op een geluidskaart in Linux 
·Hoe Memory installeren op een Dell 3130 …
·IBM Laptop Cover Removal 
·Hoe te sluiten op een computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com