Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Solid Ink Vs . Toner
Als u in de markt voor een bedrijf printer voor uw kleine bedrijf of werkgroep , bent u waarschijnlijk op zoek naar laserprinters , die printen met toner , of solid ink -printers , die afdrukken met vaste inkt sticks . De fabrikanten van elk type printer beweren dat hun technologie is de beste . De vorderingen kan verwarrend zijn, en moet u een aantal gegevens begrijpen om te sorteren op de beste printer voor uw behoeften . Soorten

Printers
zoals de Xerox Phaser lijn van kleurenprinters gebruiken solid ink . Laserprinters gebruiken toner , die wordt geleverd in zwart of met een keuze van de kleuren . Kleurenlaserprinters zoals de Hewlett - Packard Color LaserJet 1600 is een goede vergelijking met de Phaser- printers .
Eigenschappen

Solid ink
komt in wat bekend staat als " sticks , " die meer als blokken dan stokken . Elke kleur heeft een iets andere vorm, zodat deze niet per ongeluk passen in de verkeerde sleuf in de printer . De inkt is gemengd met was en smelt in de printer voordat deze wordt toegevoerd aan een trommel, die brengt dan het beeld op het papier in een proces vergelijkbaar met offset . Kleuren laser toner wordt geleverd in afzonderlijke cartridges. Een kleurenlaserprinter heeft vier cartridges : zwart , cyaan , magenta en geel . Effen kleur inkt verkoopt in dezelfde vier kleuren . De solid ink -printers vereisen ook de vervanging van een onderhoudskit na elke 30.000 pagina's .
Overwegingen

Bij het kiezen van printers , zijn er verschillende dingen te vergelijken en te overwegen . Figuur uit het aantal pagina's dat u waarschijnlijk per maand af te drukken . Vaste inkt en toner zijn zowel bedoeld voor bedrijven die vele duizenden pagina's afdrukken per maand , als u minder afdrukt , overweeg dan een inkjet printer . Vergelijk de printsnelheden en resoluties van alle printers die u denkt te kopen . Analyseer de kosten van inkt en andere benodigdheden en het aantal pagina's dat elke eenheid wordt afgedrukt . En, natuurlijk , figuur in andere functies en de aanschafkosten van beide printers .
Effecten

Een van de grote voordelen van solid ink is dat het milieuvriendelijk . Er is minder verpakking en minder afval in vergelijking met de tonercartridges , en de inkt zelf is niet giftig . Het productieproces produceert bijna geen ozon , en het neemt minder ruimte om vervangende inkt slaan dan toner cartridges , dus met een minder negatief effect op het milieu dan . Echter , solid ink -printers gebruiken meer energie , omdat ze om de inkt te verwarmen , en zijn daarom niet Energy Star compliant .
Voordelen van Solid Ink

Volgens Xerox verkoopinformatie , een van voordeel solid ink is " kleur voor de kosten van zwart en wit . " Een ander voordeel is dat in het algemeen , deze typen printers zijn sneller en een hogere resolutie dan kleuren laserprinters . Hier krijg je een voorbeeldpagina van elke printer, zodat u de afdrukkwaliteit kunt zien voor jezelf .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill Epson R280 Cartr…
·Lexmark Drawer Afdrukopties 
·Hoe maak je Refill een Canon i…
·Dot Matrix Foto's naar Posters…
·Instructies over HP Desk Jet 8…
·Hoe Network HP LaserJet printe…
·Hoe maak je een Canon Color La…
·Hoe maak je een Canon iP90 dat…
·Hoe je HP Laser Printers Reini…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik spellen op een tablet zonder …
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3910 printer t…
·Het upgraden van een Thinkpad CPU 
·eMachines D6419 Specificaties 
·Hoe Hard Drives wijzigen op een MacBook 
·Hoe kan ik een Sony Micro Vault Repareer…
·Hoe de HP Pavilion DM1 Notebook demonter…
·Hoe te AMD Processor Snelheden Bereken 
·Hoe maak je een Windows Desktop Pas om e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com