Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Brother Laserjet Problemen
De naam Brother is al lang erkend als een kwaliteit producent van printers, faxen en andere kantoorapparatuur , en Brother LaserJet printers worden veel gebruikt in bedrijven en zelfs sommige huizen . Weten hoe u uw printer te lossen op uw eigen kan hep je voorkomen dat grote reparaties en downtime . Papierstoringen

Papierstoringen behoren tot de meest voorkomende en de meest irritante , van alle problemen met de printer en Brother-printers zijn zeker geen uitzondering . Wanneer de printer begint te jammen , het allerbelangrijkste is om precies te bepalen waar het jammen . De papierbaan voor een laserjet printer na een lang , dus het bepalen van het exacte punt van de jam moet je eerste prioriteit zijn . Om de positie van de jam controleren trek de laden een voor een tijd en druk van elke lade . Zodra u bepalen welke lade het probleem kunt u deze lade verwijderen en vervangen van de versleten rollen die worden waarschijnlijk oorzaak van de storing is .

Om de rollen te vervangen , vinden hun plaats in de printer , trekken ze af van hun tanden en te vervangen door nieuwe rollen . Zoals u op de roller aan de tand , moet u voelt dat ze vastklikken . Dan gewoon druk op de lade terug op zijn plaats en probeer de afdruktaak opnieuw .
Fuser Problemen

Het doel van de fuser in de laserjet printer om de inkt te fuseren op aan het papier . Wanneer de fuser defect is kunt u zien een toename van papierstoringen als het papier uit de printer komt , en als de fuser is versleten kan het u opvallen dat de inkt laat los van het papier gemakkelijk . Als papierstoringen zijn een probleem zou er een stuk papier vastgeklemd in de fuser zijn. U kan onderzoeken de fuser door het openen van de rechter zijdeur en een zaklantaarn te zoeken gescheurd papier . Als er wordt gescheurd papier zorgvuldig gebruiken een pincet om het te verwijderen . Als er geen papier zichtbaar is de fuser zal nee te vervangen . Zoek de clips die de fuser op zijn plaats houden en schuif de fuser uit . Schuif de nieuwe fuser in de printer en klap de clips om het te houden op zijn plaats .
Toner Issues

De toner is de kern van elke laserjet printer , waaronder die van Brother . Als de afdrukkwaliteit slecht is , moet u de tonercartridge vervangt . Bij het kopen van een vervangende toner voor uw printer , in gedachten houden dat, hoewel remanufactured toners zijn over het algemeen goedkoper zijn , kunnen zij ook hebben een kortere levensduur . Het is altijd een goed idee om uw kosten te berekenen per pagina om te bepalen welk merk van toner die u de laagste kosten per pagina geeft . Om dat te doen , gebruikt u het menu op uw Brother-printer een configuratiepagina telkens wanneer de toner is veranderd afdrukken . De configuratiepagina wordt een pagina- telling , en u kunt dat aantal pagina gebruiken om de kosten van elke pagina te berekenen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Aanwijzingen voor de Refill va…
·Problemen oplossen voor Lexmar…
·LaserJet 5M Specificaties 
·Hoe maak je een Canon iP1700 C…
·Problemen met Remanufactured i…
·Hoe maak je een aantal pagina'…
·Hoe kan ik een kopie op een Ca…
·Hoe de fuser aanpassen op een …
·Printen met de HP 700 13x44 
  Related Articles
Hoe de Brother Printing App te werken op…
Grafische kaart probleemoplossing 
Problemen met een EVGA FX 5500 videokaar…
Problemen met een EVGA FX5500 videokaart…
Problemen oplossen voor de Pen voor een …
Problemen met een pc- geluidskaart 
Problemen oplossen Netwerkproblemen Voor…
Hoe maak je een Brother MFC -scanner ins…
Fax probleemoplossing 
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik de dingen die ik heb op mij…
·Hoe maak je een computer Herken een lege…
·Bus Protocol 
·Hoe kan ik een externe geluidskaart inst…
·Hoe maak je een interne harde schijf ins…
·Doel van een Network Interface Card 
·Hoe kan ik mijn cookies wissen in een Ma…
·Hoe de CMOS Clear op een Toshiba Laptop 
·Wat is een HDD harde schijf partitie? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com