Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een HDD harde schijf partitie?
Harde schijven worden vaak gebruikt om programma's en gegevens op te slaan . Om de opgeslagen data beter te organiseren , gebruikers vaak verdelen hun opslagruimte in meerdere secties die partities . Het aanmaken van meerdere partities kan de gebruiker houden hun harde schijf beter georganiseerd , en de gegevens van een bepaald type in specifieke partities toe te wijzen . Ook, als u wilt meer dan een besturingssysteem draaien op een enkele computer, maar heb je alleen een harde schijf , moet u de verschillende besturingssystemen te installeren op verschillende partities . Hard Disk Drives

Harde schijven
, beter bekend als een van beide harde schijven , harde schijven of harde schijven , zijn standaard opslagapparaten gebruikt in de meeste computers . Deze apparaten opslaan vluchtige gegevens op een draaiende , ronde , magnetische schijf . De opgeslagen gegevens kunnen worden bijgewerkt , gewijzigd en verwijderd op wil .
Maakt gebruik van een Partition

Gebruikers
kan partities aan te maken om specifieke programma's en bestandstypen opslaan op aangewezen gebieden binnen een harde schijf . Backup gegevens dikwijls opgeslagen in een unieke partitie op een harde schijf , omdat de gebruiker zelden nodig om met back-upgegevens . Gebruikers soms slaan programma's zoals video- games of werken bestanden naar hun eigen partities op een harde schijf voor de organisatie doeleinden . Daarnaast zijn gebruikers die meerdere besturingssystemen te handhaven op een enkele machine niet vaak gebruikt partities de besturingssystemen gescheiden te houden .
Het creëren van een Windows 7 partitie

Het creëren van een harde schijf partitie is afhankelijk van het besturingssysteem betrokken . In de meeste gevallen moet een harde schijf een bepaalde hoeveelheid ongebruikte ruimte hebben om een partitie. Naar een Windows 7 HDD partitie te maken zoals die door Microsoft , eerst uw menu 'Start' te openen , klikt u op de volgende opties in successie als elk beschikbaar : " Configuratiescherm", " Systeem en beveiliging ", " Systeembeheer " " Computer management. " Vanaf hier , open " Schijfbeheer " van de " Storage " met de rechtermuisknop op een niet-toegewezen gebied op de harde schijf die u wilt een partitie aan te maken op , en kies " Nieuw eenvoudig volume . " De " Nieuw eenvoudig volume " wizard zal u door de volgende stappen , waarbij het ​​aanwijzen van een partitie-grootte , alsmede de beslissing al dan niet om de partitie te formatteren . Zodra dit is voltooid , zal uw harde schijf een extra partitie
Heb ik een partitie?

Partities
zijn absoluut niet nodig bij het gebruik van een harde schijf . Partities bieden gewoon meer gemak bij het organiseren van schijfruimte . Dit betekent dat de meeste gebruikers kunt krijgen door zonder ooit gebruik van of het maken van een partitie op hun computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Sync een Compaq iPAQ H3…
·Hoe kan ik een computer van Di…
·Hoe kan ik verbinding maken Aw…
·Hoe te zware bestanden uploade…
·Een Dell Dimension 8250 Will N…
·Hoe maak je verbinding een Spe…
·Hoe groot is een megabyte ? 
·Hoe het opzetten van een Direc…
·Hoe je je schijf defragmentere…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ThinkPad G40 Hard Drive …
·Hoe aan dia scannen op een Epson 
·Het automatisch laden SSL in Exchange 20…
·Laptop computers kan niet echt de plaats…
·Dell Dimension 2350 Onboard Audio Tech S…
·Hoe het opzetten van Raid 0 in Windows V…
·Hoe maak je een Epson Refill Ink 78 
·Hoe muziek synchroniseren tussen iTunes …
·Hoe de Klok op mijn Logitech MX 3200 Key…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com