Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met Remanufactured inktcartridges
Remanufactured cartridges worden gebruikt cartridges die zijn schoongemaakt en bijgevuld door een derde partij voor wederverkoop . Zij zijn minder duur dan merknaam cartridges en goed voor het milieu , waardoor ze een aantrekkelijk alternatief voor de consument . Sommige remanufactured cartridges te voeren vergelijkbaar met het merk cartridges te noemen , maar de kwaliteit kan variëren tussen de leveranciers en zelfs cartridge cartridge . Met behulp van remanufactured cartridges kunnen geld besparen , maar er zijn bekende problemen . Klompen

Printer inkt
variëren in dikte en viscositeit . Als remanufacturer gebruikt een inkt die dikker is dan de oorspronkelijke , kan het patroon of de printkop verstoppen . Sommige fabrikanten , zoals Hewlett - Packard en Lexmark , integratie van de printkop op de cartridge . Deze cartridges zijn ontworpen voor eenmalig gebruik . Als ze niet goed gereinigd of wanneer de printkop is beschadigd tijdens het remanufacturing proces , kunnen ze verstoppen en zal niet goed of helemaal niet afgedrukt .
Kwaliteit

de meeste gevallen , remanufactured cartridges zwarte tekst op gewoon papier met vergelijkbare kwaliteit aan de merknaam cartridges , hoewel tekst afbeeldingen misschien niet zo scherp . De meeste kwaliteitsproblemen zijn gerelateerd aan afdrukken in kleur . Deze kwesties zijn het meest voorkomende bij het afdrukken van hoge resolutie foto's of documenten in kleur op fotopapier . Kleuren misschien niet zo levendig , hebben vreemde tinten of abrupte veranderingen tussen tinten van dezelfde kleur .
Permanence

Het Rochester Institute of Technology ( RIT ) een test uitgevoerd ter vergelijking van het vermogen van verschillende inkten om de gevolgen van veroudering te weerstaan ​​. Kleurenafdrukken werden in een kamer geplaatst en blootgesteld aan ultraviolet licht en luchtverontreinigende stoffen waarvan bekend is dat vervagen tot gedrukte grafiek veroorzaken . Terwijl alle van de inkten leed sommige effecten , in de meeste gevallen werd de fabrikant van originele cartridge vastbesloten om meer vervagingsbestendige dan zijn gereviseerde tegenhangers .
Betrouwbaarheid

In een ander test, RIT bepaald dat de merknaam cartridges consequent geplaatst en afgedrukt , terwijl remanufactured cartridges hadden een hoger tarief van mislukking . Dit probleem is soms te wijten aan printerfabrikanten plaatsen van microchips in hun printers of cartridges om het moeilijker maken voor generieke producten om te presteren te maken .
Paginarendement

Bij gebruik van een gereviseerde inktcartridge , is het belangrijk om paginarendement vergelijken met de oorspronkelijke . Terwijl de cartridge naar tevredenheid kunnen uitvoeren , als de pagina's is aanzienlijk minder , de besparing kan een betwistbaar punt geworden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Xerox 3050 Copier Specificatie…
·Hoe kan ik een HP Officejet J6…
·Hoe kan ik een driver download…
·Hoe maak ik gebruik Hervulde i…
·Hoe een HP PhotoSmart 7550 Pro…
·Hoe je het leven van uw printe…
·Hoe maak je een Kodak ESP 9 Pr…
·Lexmark Z53 Tutorial 
·Hoe te Refill een HP95 inktcar…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Problemen met het touchpad van een Toshi…
·Hoe te herstellen van een harde schijf A…
·Hoe kan ik gebruikte Lexmark inktcartrid…
·Hoe te Refill Ink in een Epson CX8400 
·De geschiedenis van Olivetti 
·Hoe te wijzigen van de BIOS 
·Hoe te vertellen als u USB 2.0- poorten …
·Harde schijf kapot Codes 
·Hoe kan ik een HP 3030 printer resetten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com