Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat zijn de oorzaken Laser Toner Dust All Over Paper ?
Als u merkt zwarte vlekken en strepen op uw afdrukken , de meest waarschijnlijke boosdoener is laser toner stof . Laser printers maken gebruik van een cartridge gevuld met toner om documenten te maken . Terwijl de meeste van de tijd dat het proces gaat vrij vlot , kan een aantal dingen ertoe leiden dat de toner stof om te eindigen op het papier , wat resulteert in een slechte afdrukkwaliteit , verspilde afdrukken en verspilling van geld . Lekkende tonercartridge

Een van de meest voorkomende oorzaken van laser toner op het papier is een lekkende tonercartridge . Als een lekkende cartridge wordt vermoed , is het belangrijk om de cartridge meteen bekijken . Een lekkende cartridge kan leiden toner stof om de hele printer weg te infiltreren , en zodra dat gebeurt kan het erg moeilijk schoon te maken . Om de tonercartridge te controleren op lekkage , haal hem uit de printer en zitten het op een witte gekleurde doek . Laat de toner om daar te zitten , controleer dan het doek voor toner stof . Als de cartridge lekt het zal moeten onmiddellijk worden vervangen.
Loose Toner

losse toner in de printer pad is een andere veel voorkomende oorzaak van zwarte vlekken en strepen op de paper . De meest voor de hand liggende plaats om te beginnen op zoek naar losse toner is onder de tonercartridge zelf . Verwijder de cartridge , gebruik dan een kleine stofzuiger opzuigen alle losse toner vinden . Gebruik de stofzuiger op een toegankelijke gebieden om zoveel mogelijk van de toner stof als je kunt verwijderen . Als zwarte vlekken nog steeds op het papier verschijnen , kopen speciale printer reinigen bladen en lopen ze door de printer . Deze reiniging platen hebben een licht plakkerig oppervlak , en zij zullen de losse toner te vangen als ze gaan door de laserprinter .
Bad Fuser

De taak van de fuser op een laser printer is de inkt fuseren naar de pagina. Wanneer de fixeereenheid begint te falen , de hechting van de inkt op het papier begint te falen ook. Als u merkt dat de inkt wrijft het papier en op je handen , zou je een slechte fuser cartridge . Deze units zijn ontworpen om de gebruiker te vervangen , dus wanneer dit probleem zich voordoet kunt u koopt gewoon een vervangende fuser en zelf installeren . Enkel ben zeker om de printer stilgelegd eerste , waardoor het te zitten gedurende ten minste 30 minuten om niet te verbranden tijdens het verwijderen van de oude fuser.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP Deskjet 450 …
·Het automatisch laden Automati…
·Hoe kan ik een HP Deskjet D246…
·Problemen met netwerkprinters …
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe maak je een HP M2727 USB P…
·Konica Minolta Magicolor 2530D…
·Wat is het verschil tussen las…
·Hoe de inktpatroon verwijderen…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Memory grafische kaart u…
·Hoe kan ik een SB5101 sneller te maken 
·Hoe Linux op een Flash Drive downloaden 
·Hoe maak je een T23 Thinkpad Upgrade 
·Hoe om te winkelen voor Computer Prijs V…
·Computer Voeding Wattage Berekening 
·Heb Ergonomische Toetsenborden echt help…
·Wat is een DC-adapter 
·Hoe kan ik een gedownloade driver voor d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com