Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Canon MP210 Compatible Cartridges
De Canon PIXMA MP210 is een alles - in-een office printer die high - end combineert faxen , kopiëren, scannen , printen en afdrukken van foto's . Kenmerken omvatten hoogwaardige 600dpi scannen en een snap - en -print technologie die het mogelijk maakt om foto's van uw cameratelefoon rechtstreeks naar de printer . De PIXMA MP210 is ook een Energy Star- product , wat betekent dat het " 25 procent meer energie - efficiënter dan conventionele modellen . " De printer kan ook creëren van hoge resolutie foto's tot 4800 x 1200 kleur DPI , volgens Canon . Voor een maximale kwaliteit , Canon stelt met behulp van verschillende soorten inkt cartridges . PG - 40 Black

De PG - 40 Black , gemaakt door Canon , produceert "rijke zwarte tekst samen met afbeeldingen van hoge kwaliteit ", aldus Amazon . De inkt cartridge kost ongeveer $ 22,99 voor een enkele zwarte inkttank , met ingang van november 2010. De PG - 40 Black wordt ook verkocht in een twin pack , dat kost $ 41,99 , vanaf november 2010 , voor een besparing van ongeveer $ 1. Prijzen kunnen lager zijn , indien gekocht van websites of andere dan de Canon winkels . Naast het feit dat verenigbaar is met de PIXMA MP210 , de PG - 40 Black is ook compatibel met een breed scala aan Canon PIXMA printers .
CL - 41 Kleur en Zwart

De CL - 41 Kleur en Zwarte inkt cartridges , gemaakt door Canon , zijn ideaal voor het afdrukken van foto's . De cartridges zijn voorzien van Full- Fotolithografie Inkjet Nozzle Engineering ( FINE ) inktcartridge . Dit betekent dat het heeft een printkop die produceert " uitzonderlijke scherpte en detail . " De cartridges hebben ook het ChromoLife 100 -systeem , wat betekent dat het kan langdurige , hoge - kwaliteit foto's te maken bij gebruik van fotopapier . De CL - 41 is ook ontworpen om weerstand te vervagen en verwering op de foto's . De CL - 41 Kleur en de CL - 41 Black zijn elk geprijsd op ongeveer $ 26,99 , met ingang van november 2010 en worden aanbevolen door Canon voor gebruik met de PIXMA MP210 . Prijzen kunnen lager zijn , indien gekocht van websites of andere dan de Canon winkels .
PG - 30 Pigment Black

Ook aanbevolen voor de PIXMA MP210 is de PG -30 Pigment zwarte inktcartridge . De inkt is speciaal ontworpen voor de PIXMA -serie en wordt gezegd dat ' Houd uw printer soepel , " volgens Overstock.com . De PG - 30 is in alleen zwart en wordt het best gebruikt voor het afdrukken van tekst . De PG - 30 Black Pigment is geprijsd op ongeveer $ 16,99 , met ingang van november 2010. Prijzen kunnen lager zijn , indien gekocht van websites of andere dan de Canon winkels .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je foto's afdrukken met ee…
·Scannen op een HP -printer J57…
·Inktfilters installeren in een…
·Hoe maak je een Epson Stylus C…
·Schoonmaken Tips voor de Epson…
·Hoe stel ik een HP Deskjet F21…
·HP Deskjet 5440 Inkjet Laden i…
·Instructies om een ​​Lexmark X…
·Hoe te openen de HP 6310 
  Related Articles
Video Compatibel met de iPad 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
Is de iPad Compatibel met Apple TV? 
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
Is de iPad compatibel met Silverlight ? 
Hoe weet ik of een grafische kaart is co…
Hoe maak NVIDIA grafische kaart compatib…
Hoe weet ik of een grafische kaart is co…
  Hardware Articles
·Hoe te branden van een afbeelding op een…
·Laptop Weergavekwesties Met de Toshiba T…
·Hoe te Toner Install voor een Canon MP21…
·Wat is PATA op een computer moederbord 
·Hoe een inkjet Reader Op een Brother Pri…
·Hoe maak je een Touch Screen Table Zorg 
·Lexmark X4690 Scanner Specs 
·Hoe kan ik een laptop kijken door de S -…
·De voordelen die Magnetic Disk Storage h…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com