Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe stel ik een HP Deskjet F2180 ?
De HP Deskjet F2180 is een dual -purpose printer die documenten kunnen afdrukken en scannen . De inkjet printer is in staat om zwart-wit documenten , evenals kleurenfoto's af te drukken . De flatbedscanner ook kunnen fotokopie in zwart-wit of scannen in kleur . De installatieprocedure voor de Deskjet F2180 is eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd , zelfs als je nog nooit eerder een printer geïnstalleerd . Instructies
1

Sluit de voedingskabel aan op de achterkant van de macht baksteen opgenomen in de Deskjet F2180 pakket . Steek het netsnoer in een stopcontact en sluit de kabel voor de macht baksteen aan de voedingsaansluiting aan de achterkant van de Deskjet F2180 . Kopen van 2

Verlaag de middelste deur van de Deskjet F2180 aan de openbaren papierlade . Plaats ten minste een vel papier in de lade , zoals de printer moet een uitlijning testpagina afdrukken nadat u klaar bent met de installatie .
3

Duw het prieel knop aan de bovenkant van de Deskjet F2180 bedieningspaneel . De printer moet afslaan .
4

Lower het tweede centrum deksel onder de hoofdingang van de printer , en laat een moment voor de lege cartridgehouder naar taxi naar het midden van de printer . < Br >
5

Verwijder de zwarte inktpatroon uit de verpakking en afpellen de doorzichtige plastic strip die de inkt mondstuk en metalen contacten . Heeft deze delen van de cartridge niet aan na het verwijderen van de strip .

Orient 6 de cartridge met de metalen contactpunten naar beneden en naar voren , en plaats de cartridge in de lege drager aan de rechterkant. Plaats de cartridge iets onder de vervoerder , duw hem dan omhoog en naar voren totdat deze vastklikt .
7

Installeer de kleur cartridge in de drager aan de linkerkant .
8

Swing de binnendeur van de Deskjet F2180 back -up . De printer zal het papier dat u in de lade om een uitlijning testpagina afdrukken geplaatst gebruiken . Verwijder het vel van de printer en open het deksel van de scanner . Plaats de uitlijningspagina op de scanner naar beneden , met de rechterbovenhoek van de uitlijningsblad rij met de pijlen in de hoek van de scanner bed . Sluit de klep van de scanner .
9

Druk op de knop aan de onderkant van de Deskjet F2180 bedieningspaneel om de printer analyseert de uitlijning testblad . Dit kan enkele minuten duren . Als de indicator op het bedieningspaneel knippert groen , kunt u doorgaan .
10

Plaats de meegeleverde driver -cd in de computer optische drive en volg de aanwijzingen in de software om de stuurprogramma's op uw computer te installeren . Wanneer de software aangeeft dat u de printer aansluit op de computer , sluit u het ene uiteinde van de bijgeleverde USB -poort aan de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde aan op de computer om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  computer Printers
·HP PSC 1315 Installatie 
·Hoe te herstellen van een Epso…
·Hoe te verwijderen en opnieuw …
·Hoe te Lexmark X5250 printers …
·Hoe maak je een Kodak Dryview …
·Hoe kan ik een HP LaserJet 130…
·HP 1320 Specs 
·De operationele procedures voo…
·Hoe te Enveloppen HP 7310 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kindle DX Specs 
·Hoe een Sound Device Detecteren 
·Het upgraden van een 700M Processor 
·Hoe kan ik een voeding van de computer m…
·Hoe een BIOS upgrade Zonder een floppydi…
·Eenvoudige routebeschrijving naar canten…
·How to: BIOS voor PCSX2 0.9.6 
·Hoe je HP Deskjet 3653 printer software …
·Definitie van Computer stroomconnector 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com