Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te herstellen van een Epson Stylus Photo 785EPX Printer
De Epson Stylus Photo 785EPX printer kan produceren zowel monochrome als full - color afdrukken op een verscheidenheid van soorten media , inclusief foto papier. De printer maakt gebruik van inkjet- technologie om afdrukken te produceren , wat betekent dat de printer bevat cartridges met vloeibare inkt in hen . Als de printer ervaart een probleem is, kan het een foutbericht weergegeven op het beeldscherm of op uw computerscherm . U kunt ook merken problemen met de kwaliteit van de uitvoer van de printer . Instructies
Strepen of Bands in Printouts
1

Verwijder het afdrukmateriaal uit de invoerlade van de printer . Draai de afdrukmedia zodat de afdrukzijde naar boven wijst , zet dan het terug in de invoerlade en pas de papiergeleiders aan het formaat van het afdrukmateriaal . Kopen van 2

Controleer of de printer " Inkt " lampje brandt . Als dat zo is , opent u de bovenklep van de printer en wacht tot de inktcassettewagen te stoppen . Vervang de inktpatroon die stopt voor de " Low Ink " indicator pijl .
3

Reinig de printkoppen van de printer door " Maintenance "-knop van de printer ingedrukt te houden gedurende 3 seconden . Wachten als de printer reinigt de printkop , die ongeveer 30 seconden duurt .
4

Herhaal de printkop reinigingsproces tot 5 keer als het probleem niet verbetert . Na de vijfde keer , laat de printer zitten 's nachts , probeer dan opnieuw af te drukken .
5

Open een document om de " File " menu-optie af te drukken en klik boven in het venster en klik op' af te drukken. " Klik op de knop "Eigenschappen" en klik op de " Instellen " pull - down menu , klik vervolgens op de optie "Automatisch" .
6

Klik op het pull - down menu label " afdrukbaar gebied " en klik op een een andere instelling dan " Maximum . " Klik op het tabblad " Media " en selecteer het soort afdrukmateriaal dat u in de printer hebt gestoken door te klikken op de "Type Is ' pull - down menu , klik vervolgens op de knop ' OK ' om de instellingen op te slaan .
< br > het papier wordt niet in de printer
7

Haal al het papier uit de invoerlade . Blader door de stapel papier om ervoor te zorgen dat de pagina's niet aan elkaar geplakt .
8

Gooi papier dat randen heeft gekruld of dat wordt weggerukt , heeft plooien of andere schade . Vervang het papier in de lade en pas de papiergeleiders aan het formaat van het papier .
9

Verwijder al het papier dat ligt boven de maximale hoogte lijn aan de binnenkant van de invoerlade . Vervang het papier in de invoerlade als het zal toch niet voeden , als het papier te oud of defect zijn .
10

Open de bovenklep van de printer en wacht tot de cartridge wagen niet meer beweegt . Als de wagen stopt en de " Low Ink " indicator pijl wijst op een cartridge , vervangt u de inktcartridge door een nieuwe .
11

Trek alle vastgelopen papier dat u ziet in de printer , met inbegrip van kleine gescheurde stukjes papier . Sluit de bovenklep van de printer en probeer opnieuw af te drukken . Neem de printer in voor de professionele service als het zal nog steeds geen papier in .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik donkerder de tekst …
·Hoe werkt een Solid Ink printe…
·ScanSnap S300M Vs . S1300 
·Hoe een HP ScanJet 6200C gebru…
·Hoe kan ik een driver voor een…
·Hoe kan ik een HP Officejet G8…
·Mijn Dell Printer wordt niet g…
·Hoe kan ik een printer Head In…
·Hoe de software resetten in de…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen mappen in iMac 
·Hoe maak je Boot een MacBook 
·Hoe maak je een PC -monitor Zet een RCA …
·Thinkpad X20 Specs 
·Acer TravelMate 4720-6220 Laptop : Video…
·Hoe te Volume dempen op een toetsenbord 
·Hoe een notebook Moederbord Test 
·Hoe maak je een Distorted scherm op een …
·Informatie over de Molex 4 - pin 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com