Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe werkt een Solid Ink printer Werk
? Solid ink printers werden voor het eerst ontwikkeld door Tektronix , die in 2000 werd gekocht door Xerox . De eerste solid ink -printers ging naar de markt in 1991 . Solid ink printers spuiten inkt als een inkjet , maar zoals laser printers , gebruikt hitte en druk om de inkt gefixeerd papier. In tegenstelling tot de laser-en inkjetprinters , kan solid ink -printers op zowat elk oppervlak af te drukken . De aard van de vaste inkt produceert levendige kleuren afdrukken . Inkt

De inkt gebruikt in solid ink -printers is solide voordat het in de printer is geladen . Hoewel de exacte vorm van de inktpatroon kunnen verschillen , in samenstelling is het net als een krijtje . De inkt zal niet huid of kleding vlek in de stick vorm . Zodra de sticks in de printer worden gebracht , worden zij verwarmd tot het punt waar ze smelten . De inkt wordt bewaard in vloeibare vorm in een reservoir .
Maintenance Roller

tegenstelling tot andere printers , solid ink printers maken gebruik van een extra wals genaamd de onderhoudsroller . De rol van het gehele onderhoudsrol is siliconenolie dragen aan de afdruktrommel . De siliconenolie helpt bij de overdracht van de inkt door ervoor te zorgen geen van de inkt-sticks aan de afdruk trommel in plaats van het papier .
Printkop

de printkop brengt de gesmolten inkt in de reservoirs op de draaiende trommel afdruk . Een array van sproeiers , vergelijkbaar met wat een inkjetprinter gebruikt , spuit de vloeibaar gemaakte inkt op de afdruk trommel in patronen om woorden en beelden te vormen . Xerox zegt haar solid ink -printers ' printkoppen bevatten 1.236 spuitmondjes om ingewikkelde ontwerpen en foto's nauwkeurig toe te passen op de afdruk trommel .
Inkt Transfer

Het papier loopt tussen de afdruk trommel en een transfix roller . De print drum past de inkt op het papier als het draait . De transfix roller oefent druk en warmte op het papier nadat de inkt wordt overgedragen . Zonder de druk en warmte die betrokken zijn bij het ​​proces van overdracht , de inkt waarschijnlijk zou smeren en draaien op de pagina en de afdrukkwaliteit verminderen .
Duplexingvereisten

dubbelzijdig met afdrukken
inhoudt dat woorden of afbeeldingen aan beide zijden van een vel papier . Als het papier moet worden dubbelzijdig na de inktoverdracht is voltooid op de eerste zijde , wordt het papier teruggevoerd in de printer . Dit keer de andere kant van het papier wordt blootgesteld aan de afdruk trommel voor de tweede reeks van tekst of afbeeldingen worden overgebracht .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe om Print Setup op een HP O…
·Hoe kan ik Problemen met een H…
·Het wijzigen van de toner op e…
·De Print Spooler Is Niet besch…
·Hoe Computer Paper Seal Dus de…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 300 …
·Hoe te printcartridges uitlijn…
·HP Laserjet 1020 Instructions 
·Reinigen Functie op een Canon …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flash Drive NTFS 
·Hoe kan ik een Lexmark X6150 Problemen 
·Hoe de WinTV IR Remote Set Krijg voor ac…
·Hoe maak je een Flash Drive Build MP3-sp…
·Hoe te corrigeren C1 & C2 Mastering 
·Hoe een HP Pavilion notebook toetsenbord…
·Hoe maak je een Fujitsu N5010 Demonteer 
·Hoe kan ik muziek op een USB-drive 
·Hoe maak je een Gyration muis Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com