Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Reinigen Functie op een Canon BC - 21E
Canon printers die de BC - 21E printcartridges gebruiken hebben allemaal een ingebouwde reinigingsfunctie voor de inktpatronen . Het schoonmaken van uw printkoppen krijgen een frisse en duidelijk beeld te bieden en moeten om de paar weken worden gedaan om uw afdrukkwaliteit te behouden . Het schoonmaken van uw printkoppen wordt een kleine hoeveelheid inkt . Doel voor het reinigen van de printkoppen

Print hoofden
zijn als elk ander stuk van machines die ontmoeting vuil en stof op een dagelijkse basis . De printkoppen op bubble jet cartridges gebruiken een drop- on - demand technologie ontwikkeld door Canon , dat een kleine kachel om de inkt vrijkomt uit het reservoir te bedienen gebruikt . Inkt kan drogen op de verwarming en leiden tot te veel of te weinig inkt te worden vrijgesteld van de patroon naar de printer .
De printkoppen reinigen

uw Canon printer zal hebben een kop schoner functie over de controle van de printer . Om toegang te krijgen tot de printkop reiniger , drukt u op de 'Function ' knop en gebruik de " Pijl" knoppen op de printer om de optie " Printkop reinigen " te selecteren . Druk op de knop "Start /Copy " om het reinigingsproces te starten . Herhaal dit tot vijf keer om uw cartridge te reinigen .
Tekenen dat een reiniging is nodig

Het meest opvallende teken van een vuile printkop zal zijn uitstrijkjes , vlekken en slechte afdrukkwaliteit van uw Canon printer . Omdat bubble - jet cartridges rekenen op warmte om de juiste hoeveelheid inkt loslaat , kunt u een print - printkop te reinigen als een langere periode is verstreken tussen printopdrachten om eventuele opgedroogde inkt in de printkoppen ingediend te verwijderen .

Cleaning Paper

Canon
biedt een hoge - resolutie papier is ontworpen voor hoogwaardige afdrukken projecten . Hoewel dit soort papier levert fotokwaliteit , kan het produceren stofdeeltjes die uw print - koppen kunnen verstoppen en vasthouden aan uw rollen . Elk pakket van hoge - resolutie papier wordt geleverd met een schoonmaak blad dat moet gebruikt worden na elke afdruk - werk met deze papiersoort . Om het reinigen van papier gebruikt , verwijdert u de twee stukken tape van de plaat en plaats het papier in de printer met de plakkerige kant naar u toe . Druk op de ' Function ' knop op uw printer en selecteer de optie ' Roller schoonmaken " en druk op de knop" Start /Copy ' om het papier stof uit uw printer .
< br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een drumkit Plaats…
·Hoe maak je een USB-poort conf…
·Aanbevolen draadloze printers 
·Hoe het opzetten van draadloos…
·Problemen met geen kleur op ee…
·Hoe maak je een Canon Ink Coun…
·Scannen HP F300 
·Hoe te Gooi Waste Toner 
·Informatie over de HP Officeje…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een programma -cd Run From a…
·Definitie van een computer Component 
·Specs voor HP DV6324US 
·Wat zijn Computer Plotters ? 
·Kan ik Steek mijn externe schijf in mijn…
·Hoe vindt u een HP Referentie 
·Mijn LaserJet Zal niet Pick Up Papier in…
·Hoe te bepalen hoeveel geheugen je nodig…
·Hoe om tv te kijken via een GeForce 6200…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com