Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Aanbevolen draadloze printers
Draadloze printers bieden gemak voor een huishouden , bedrijf of andere plaats die grote vraag naar documenten afdrukken heeft . Standaard printers moeten gebruikers het document naar de computer aangesloten op de printer . Met een draadloze printer kunt u afdrukken vanaf uw eigen computer , bespaart u tijd en hoofdpijn . Kodak ESP 7250 All -in - One Printer

Kodak draadloze printer
kunt u documenten draadloos afdrukken via een draadloos netwerk . Het is een "all - in - one" printer die kopieën en scans documenten , evenals foto's. Dit model mist de faxfunctie . Naast het afdrukken via een draadloos netwerk via een computer , het ESP 7250 prenten van wireless - enabled BlackBerry of iPhone mobiele apparaten , iPod Touch en iPad met Kodak Pic Flick -toepassing. U kunt ook afdrukken vanaf een Bluetooth -apparaat als u een Bluetooth-interface , die apart wordt verkocht voor ongeveer $ 50 te kopen . De Kodak verkoopt voor ongeveer $ 116 tot $ 200 , met ingang van 2010 .
Canon Pixma MG8120 Foto Wireless All - In - One Printer

Als u foto's afdrukken meer dan de documenten , de Canon Pixma MG8120 Wireless Photo All -in - One Printer kan aan uw wensen voldoet . De printer kan scannen en afdrukken van dia's en negatieven , zodat u bewijzen ontvangt direct na het printen . Daarnaast is de Canon afgedrukt individuele frames van HD- filmclips genomen vanaf een camera . De printer maakt gebruik van een draadloos netwerk . De MG8120 ondersteunt geen faxen . De Canon verkoopt voor ongeveer $ 257 ​​tot $ 320 , vanaf 2010 .
HP LaserJet Pro P1102w

De kleine , maar snelle , LaserJet printer van Hewlett - Packard afdrukken via een draadloos netwerk . Een van de minst dure draadloze printers op de markt , de P1102w drukt documenten van hoge kwaliteit . Echter , zal haar kleine papiercapaciteit dwingen je te vullen van de papierlade een paar keer per week als je constant afdrukt . De printer wordt aanbevolen vanwege zijn snelheid , kleine omvang en de kwaliteit van de afdruk . Dit model is geschikt voor gebruikers die een eenvoudige, goedkope printer die documenten afdrukt goed wilt . De HP verkoopt voor ongeveer $ 105 tot $ 273 , vanaf 2010 .
Brother MFC - 9320CW

Deze draadloze printer van Brother voldoet aan de eisen van gebruikers die een printer nodig die kan het allemaal . Het model afdrukken , kopiëren, scannen en faxen . Het beschikt over hoogwaardige afbeeldingen in kleur bij printen . Naast het werken via een draadloos netwerk , kan de printer worden aangesloten via een Ethernet -kabel . Naast zijn hoge prijskaartje , de enige keerzijde is de printer kan niet in het bezit van een grote hoeveelheid papier in een keer, waardoor u bij te vullen met papier vaker dan u misschien de voorkeur . Echter , voor een grote draadloze printer die meerdere taken , waaronder hoogwaardige kleurenprints op een snelle manier uitvoert , deze printer maakt voor het een nadeel . De Brother verkoopt voor ongeveer $ 377 tot $ 555 , vanaf 2010 .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik enveloppen printen …
·Scannen op een Brother 7820N 
·Toegang krijgen tot de opgesla…
·Epson C64 Printer Problemen 
·HP L7555 Problemen 
·Hoe maak je een Epson R1800 sp…
·Hoe kan ik een HP 4350 cartrid…
·Hoe maak je een Kodak ESP7 Dem…
·Hoe te Refill HP Deskjet 6940 …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
Hoe maak je draadloos internet te krijge…
  Hardware Articles
·Hoe Set Up Tweede RAID op een Alienware 
·Hoe je documenten bewerken op een iPad 
·Kan ik configureren een nVidia videokaar…
·Wat Consumenten letten bij het kopen Ze …
·Hoe maak je een Audio Decoder Change 
·Hoe naar Type Met een korte Pinky Vinger…
·Hoe kan ik een HP PSC 1410V downloaden n…
·Soorten Laptops 
·Flash Drive Procedures 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com