Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Instructies voor een Lexmark 3400
Lexmark is bekend om het produceren van printers die u kunt gebruiken in uw huis of kantoor om documenten en foto's te maken . De Lexmark 3400 printer kan worden ingesteld voor gebruik met een desktop , laptop of via vele verschillende computers via een thuis-of werk -netwerk . Voor het instellen van de Lexmark 3400 , moet u de printer aansluiten op uw computer met de meegeleverde kabels , plaatst inktpatronen , installeert de benodigde software en testen van het apparaat te garanderen dat het goed werkt . Al deze stappen zijn eenvoudig in te vullen en zal slechts een paar minuten duren . Wat je nodig hebt
Lexmark 3400 printer
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Neem de Lexmark 3400 en alle componenten die met het product kwam uit het vak dat het kwam verzonden inch verlies geen van de onderdelen en zijn zacht als om te voorkomen dat het breken van het apparaat of een van de andere items . kopen van 2

Sluit het netsnoer aan de achterzijde van de printer en steek vervolgens het andere uiteinde in een stopcontact . Je zal nu in staat zijn om uw Lexmark 3400 zet het gebruik van de " Power" knop op de bovenkant van het apparaat . Wanneer deze is ingeschakeld , gebruikt u de " Up" en " Down" pijlen op het bedieningspaneel van het apparaat om de gewenste taal voor uw printer te selecteren en klik op de knop "OK " . Klap de papierhouder aan de bovenkant van de printer en de lade aan de onderkant van de printer .
3

Plaats een stapel papier in de printer papier houder aan de bovenkant van het apparaat . Nadat het papier is geplaatst , opent u de printer door de handgreep bevindt zich net boven het display van het apparaat . Open de klep en de cartridge houder zal glijden in zicht . Steek beide een kleur en zwart-wit cartridge die met de Lexmark 3400 kwam door het optillen van de deksel op de houder en hen te drukken in de houder totdat deze vastklikt . Sluit het deksel en hoort u de houders schuiven terug in de printer .
4

Sluit de USB- kabel aan op de poort aan de achterzijde van de Lexmark 3400 . Sluit het andere uiteinde aan op uw computer . Annuleer alle " Add new hardware " -schermen die kunnen worden weergegeven . Plaats de instillatie disk in de disk drive van uw computer . De instillatie wizard zal verschijnen . Klik op Installeren en volg de instructies op het scherm . Tijdens dit proces zal u een testpagina wilt afdrukken en vervolgens scant de pagina om het apparaat te kalibreren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de toner in een Canon NP 6…
·HP Designjet 101 
·Welk type van de printer is co…
·Hoe kan ik een printer die Moe…
·Vergelijk Epson SX100 en SX105…
·Hoe kan ik mijn printer spoole…
·Cartridges gebruikt voor de He…
·Instructies voor de HP CC640W …
·Aanwijzingen voor een Canon iP…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Pentium III koelventilat…
·Hoe te Refill MFC - 440CN inktcartridges…
·Hoe maak je een Drive Stop Van Spinning …
·Hoe maak je een Log Monitor gebruiken vo…
·Hoe af te nemen van het frontpaneel van …
·Demontage instructies voor een HP ZE4900…
·HP DeskJet 4300 Printer inkt Tranche ins…
·HP Pavilion Slimline 3300F start niet 
·Hoe je Creative Sound Devices Installeer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com