Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP L7555 Problemen
De HP L7555 is een alles - in-een printer die is scannen , printen , kopiëren en faxen. Er zijn verschillende problemen die kunnen optreden met het apparaat als u het gebruikt voor het dagelijkse printwerk . Het begrijpen van deze problemen maakt het makkelijker voor u om het oplossen van problemen wanneer ze zich voordoen . Jam Problemen

Als u last papierstoring problemen , kan een wagen Jam of Paper Mismatch fout weergegeven op het scherm met het bedieningspaneel van de printer . Om de fout te wissen , zet u de printer uit en trek de Universal Serial Bus ( USB ) -kabel en het netsnoer los van de printer . Open de achterklep of de wagen met deur en verwijder het vastgelopen papier binnen. Steek de USB- kabel en het netsnoer weer in de printer , schakel het apparaat in en probeer een document opnieuw af te drukken .
Afdrukkwaliteit

Print kwaliteitsproblemen
zijn vervaagd of korrelige lijnen , witte steaks en wazig of gekartelde tekst . Als u problemen ondervindt vervaagde afdrukken , overwegen het vervangen van de cartridge . Als het afdrukken niet goed zijn korrelig , zorg ervoor dat het papier correct in de papierlade geplaatst . Als de afdruk heeft witte strepen , laadt een papier in de papierlade en druk herhaaldelijk op de Menu-knop . Wacht tot Maintenance weer te geven . Druk op de Enter -toets en selecteer vervolgens Cartridges reinigen . Het apparaat drukt vervolgens een pagina zodat je kunt zien of het probleem al is opgelost .
Geen reactie van printer

Als de printer niet reageert , het kan worden geassocieerd met macht /verbindingsproblemen of hangende documenten vast te zitten in de afdrukwachtrij . Aan de macht /connectiviteit problemen op te lossen , koppelt u de USB-kabel van de printer uit en wacht ten minste vijf seconden voordat u deze opnieuw Schakel de printer uit , zet de stroom kabel en zorg ervoor dat de kabel is aangesloten op een actief stopcontact . Als dit het probleem niet oplost , duidelijke afwachting van documenten in de afdrukwachtrij . Klik op Start , Apparaten en printers met de rechtermuisknop op HP L7555 en selecteer Afdruktaken weergeven . Klik op Printer en vervolgens op Alle documenten annuleren . Herstart de computer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP 7150 Proble…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3845…
·Hoe een printer te configurere…
·Hoe Hook Up een printer aan ee…
·Verschil tussen een fotokopie …
·Hoe een HP7200 Officejet Reini…
·Hoe om Blank Lines Problemen o…
·Hoe maak je een Transfer Belt …
·Hoe de inkt vervangen in een E…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe het verhogen van de afdruksnelheid v…
·Hoe een notebook computer aansluiten op …
·Het automatisch laden van de touchpad op…
·Hoe maak je een Western Digital Passport…
·Hoe te Refill een HP 51645A 
·Wat is een MICR Encoder ? 
·Hoe kan ik een verloren laptop melden 
·Hoe te Overclock een X200 
·Hoe naar rechts Klik op een iMac Mouse 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com