Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Epson C64 Printer Problemen
De Epson Stylus C64 is een inkjetprinter uitgebracht in 2003 . De C64 , zoals vele printers , niet altijd uitgevoerd zoals bedoeld. De meeste problemen met de printer komen vaak voor en niet ernstig en kan door het volgen van een paar stappen voor probleemoplossing worden vastgesteld . U kunt ruis en problemen met de afdrukkwaliteit op te lossen zonder de noodzaak van een servicemonteur . Noise

De C64 kan af en toe te maken atypische geluiden die vaak worden veroorzaakt door de cartridges . Als je net hebt geïnstalleerd de inktcartridges , de C64 nodig heeft om de printkop te vullen voor een juiste werking . Dit duurt ongeveer 90 seconden , gedurende welke tijd het lampje groen knippert . Hoeft de printer niet uit tijdens dit proces als het kan ertoe leiden dat de printer te veel inkt af wanneer u de volgende keer gebruiken . Als het lampje knippert gedurende 5 minuten , schakel de printer .

Een andere oorzaak van de geluiden is juist geplaatst inktpatronen . Zet de printer uit en controleer of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd en dat de kap wordt over de cartridges gesloten . Schakel de C64 weer om de normale werking te hervatten .
Geen afdruk

Misschien vindt de C64 niet uw documenten af te drukken , zelfs als het lampje brandt of de printer klinkt alsof het werkt . Om dit probleem op te lossen , controleert u of de USB-kabel goed is aangesloten op de printer en de computer . Vervolgens voert u een -printer . Om een printer controle uitvoeren , schakelt u de printer en de computer uit en haal de USB-kabel . Houd de knop op de printer met de symbolen van een stuk papier en een prullenbak op het. Terwijl de knop ingedrukt houdt , drukt u op de "Power " -knop . Zodra het lampje begint te knipperen , laat u de eerste knop . Als de printer controleren pagina wordt afgedrukt , installeert u de printersoftware .

Een andere mogelijke oorzaak van het probleem kan worden verstopte spuitopeningen. Voor het reinigen van de sproeiers , klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram op de taakbalk en kies " Printkop reinigen . " Druk op " Start" in het venster " Printkop reinigen " om de schoonmaak te beginnen . De POWER-indicator knippert tijdens het proces . Eenmaal voltooid , wordt u gevraagd om een spuitkanaaltjespatroon draaien . Druk op " Spuitkanaaltjespatroon afdrukken " en vervolgens "Afdrukken . " Zodra de afdruk is voltooid , controleert hiaten in de afdruk . Druk op " Finish " wanneer de afdruk correct is , of de "Clean " Als er lacunes zijn . Herhaal dit proces als dat nodig is. Als u nog steeds problemen na drie schoonmaakbeurten , moet u uw printer laten repareren .

Slotte zal de printer niet afdrukken als het wordt gekanteld . Plaats de printer op een vlakke ondergrond en probeer opnieuw af te drukken .
Slow afdruk

Als de C64 langzaam afdrukt , kan de computer de minimale niet voldoen systeemvereisten voor de printer uitvoeren . Om de C64 te voeren , moet u uw computer minimaal een Pentium 233 MHz processor , 64 MB RAM en minimaal 100 MB harde schijf ruimte . Aangezien de meeste computers zal aan deze eisen voldoen , moet u mogelijk een aantal instellingen op de printer afdruk snelheid te verhogen . Bij het afdrukken van een document , klikt u op "Eigenschappen" in het " Print " venster om aanvullende instellingen voor de afdruk openen . Kies de optie voor alleen zwarte inkt en selecteer de " Draft " kwaliteit instelling . Beide opties zullen versnellen het afdruk proces . Merk echter op dat de instellingen de kwaliteit van de afdruk zal verminderen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Wat is een Metered tonercartri…
·Homemade Solvent een printkop …
·Hoe kan ik zien hoeveel inkt e…
·Waarom de Toner Licht aanblijf…
·Hoe te Toner In een 61X Cartri…
·Hoe maak je een Canon MX850 te…
·Hoe te verwijderen van een pri…
·Hoe kan ik een HP Officejet Pr…
·Het wijzigen van de tonercartr…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
Hoe maak je een USB- printer te installe…
Hoe Vista printerdrivers installeren op …
  Hardware Articles
·Een USB microscoop is eenvoudig hulpmidd…
·Het verschil tussen een Embedded System …
·Hoe maak je een Arabisch toetsenbord ins…
·Hoe kan ik een Gateway laptop toetsenbor…
·Hoe Vergelijk de Epson 4880 en 7880 
·Het nadeel van DDR3 
·Hoe kom ik in de BIOS van een IBM Thinkp…
·Hoe maak je een Lexmark 3100 Install 
·Hoe kan ik een HP Officejet 5610 Problem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com