Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Kodak Dryview 8900 Problemen
Een defecte Kodak 8900 medische imager kan vertragingen in direct medische hulp te creëren voor patiënten proberen om belangrijke beslissingen te nemen over hun gezondheid . De Kodak Dryview 8900 is een robuust imaging systeem voor mammografie en röntgenbeelden . Het beschikt over verbeterde productiviteit functies zoals gestroomlijnde laden van de film en een eenvoudig te gebruiken touchscreen interface . Omdat een eenvoudig probleem kan een dure reparatie en minder tijd doorgebracht met patiënten betekenen , is het belangrijk om een ​​aantal fundamentele Kodak Dryview 8900 stappen voor probleemoplossing kennen . Instructies
1

Controleer het statusscherm als de Kodak Dryview 8900 een afbeelding niet wordt afgedrukt . Dit scherm zal geven aanwijzingen over de oorzaak van de storing. Raak overal in de fout pop - up gebied wanneer een foutmelding .

Touch 2 een " Tray" of " Job" knop als de " No - Media " weergegeven . Dit kan de fout op te heffen als de grootte /media boekwaarde nog niet is geladen met de baan, waardoor de banen om te eindigen in het No - Media Queue . Het kan ook betekenen dat de juiste media moeten worden geladen . Om nieuwe media te laden , raakt u de gewenste lade uit de Deur Controle of de status scherm . Trek de lade volledig uit en verwijder de oude film cartridge door picking it up bij de randen vast . Plaats de nieuwe cartridge met de perforaties aan de linkerkant. Schuif de lade gesloten .
3

Herstart de laser imager om verschillende fouten , zoals " Delivery Server Interne fout , " " Delivery Server Beeld datapad Error " en " USB mislukt initialiseren wissen. " Herstart de laser imager door op de afbeelding "Power " op het scherm Status . Raak "Restart " en vervolgens " Yes " om de laser imager herstarten .
4

Verwijder de taak uit de wachtrij afgeleverd als het scherm Status geeft de foutmelding " Niet afgeleverd Job vanwege Rendering fout . " Verwijderen van een baan door het aanraken van de " Job Management" pictogram en dan de " Niet afgeleverd Queue " uit de lijst . Raak " View List " en selecteer de baan. Raak de " X " om de opdracht te verwijderen .
5

Open een deur met de hand als het scherm Status geeft de foutmelding " Voordeur mislukt openen . " Handmatig te openen een deur door het activeren van de handmatige hendel op de voorzijde van de imager .

Previous: Next:
  computer Printers
·Reinigen Procedures voor de HP…
·Hoe te Refill een HP 11A Cartr…
·Waar te koop Printer inkt 
·Instructies voor het vullen va…
·Hoe kan ik een Brother Printer…
·Hoe je HP L7680 Ink Catridges …
·Is er Gold Ink voor de Laser e…
·Hoe je inkt wijzigen op een Ko…
·Hoe je inktcartridges Substitu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk All - In-One Scanners , pr…
·Refill Instructies voor de HP 27 Color I…
·Hoe je RAM te verbeteren op mijn compute…
·Hoe het opzetten van een printer af te d…
·Bluetooth werkt niet op mijn Airliner Ta…
·Hoe u de Compaq AMD Sempron 3000 compute…
·Hoe maak je verbinding een HP LaserJet 1…
·Hoe de BIOS Versie Zoek op een Toshiba P…
·Panasonic CF - 48 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com