Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Schoonmaken Tips voor de Epson Print Head
Om te zorgen dat uw printer loopt zoals het hoort , is het belangrijk om goed te onderhouden . Dit onderhoud omvat het houden van uw printkoppen schoon , vooral als u in kleur afgedrukt. Als je niet houdt uw printkoppen schoon , de inkt op de pagina's kan uitstrijkje en laat lelijke vlekken op de pagina . Gelukkig is het schoonmaken van uw printkoppen is een vrij eenvoudig proces , en het houden van een paar tips in het achterhoofd zal het al gemakkelijker te maken . Gebruik de Automated Cleaner

Epson -printers komen gebundeld met een speciale management programma dat u toestaat om geautomatiseerde schoon cycli rechtstreeks vanaf uw desktop computer . Gewoon start de software , en klik vervolgens op de optie " Printkop reinigen " . Uw printkoppen wordt dan automatisch gereinigd door de printer . Het proces moet eindigen in een paar minuten . Nadat het reinigen is voltooid , drukt u een testpagina af . Als er nog steeds vegen of vlekken , dan is het tijd om invasief te krijgen.
Reinig de Print kapstation

De aftopping station is in het onderste deel van de afdruk hoofd , onder de inkt cartridges , en het is niet toegankelijk voor de handleiding schoner . Echter, als inkt wordt gesmeerd op de aftopping station , het moet schoon zijn , zodat de inkt gesmeerd op de dop niet streep over gedrukte documenten . Om toegang te krijgen tot de dop , de stekker uit het stopcontact en vervolgens handmatig de bovenkant van de printkop omhoog ( of naar links , afhankelijk van het model ) te verplaatsen zodat een donkere sponsachtige rechthoek wordt blootgesteld . Dit is het kapstation . Gebruik een pipet of rietje om een ​​paar kleine druppels water zetten op de aftopping station en neem vervolgens een kleine hoeveelheid papier handdoek en oefen druk uit om te beginnen met het weken uit de overtollige inkt . Gebruik dan een wattenstaafje te vegen rond de kapstation pakking . Zodra u rond dit gebied heeft schoongemaakt , vervang het bovenste gedeelte van de printkop en sluit de printer weer in en print een andere test blad .
Voer een Power Clean
< br >

Als u nog steeds het zien van strepen en vlekken , kunt u proberen het runnen van een stroom reinigen. De kracht schoon is een geautomatiseerd reinigingsproces dat niet alleen de printkop maar de sproeiers reinigt ook. Tot een macht schone uitvoeren, start de Epson-software opnieuw en selecteer de macht weer schoon daarna . Sinds sproeiers moeilijk schoon kan zijn , de officiële website van Epson raadt u 4-5 macht schoon cycli draaien , en dan laat de printer te zitten 's nachts voordat u opnieuw afdrukt .
< Br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill een HP 11A Cartr…
·Hoe te Boekjes Met behulp van …
·Hoe maak je een poreus Transfe…
·Hoe kan ik een printer icoon v…
·Afmetingen van de Epson LQ - 2…
·Hoe te Papierstoring Problemen…
·Windows XP naar Vista netwerkp…
·Hoe kan ik een printer in Wind…
·Canon Pixma Pro9000 Vs . Epson…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
iPad Tips 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe registreer ik iMovie in mijn Intel M…
·Hoe maak je een digitale Countdown Timer…
·Hard Drive Instructies voor vervanging v…
·Hoe maak je een USB-toetsenbord converte…
·Het verschil tussen een Toshiba L305 - S…
·Waarom Foto Smeer na afdrukken ? 
·Gratis games voor de Casio FX9860G 
·Hoe te Fotografische Dia scannen met een…
·Hoe maak je een PC voor Good Picture Qua…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com