Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Welke inktcartridges Breng een Canon MP560 ?
Weten welke cartridge past bij uw printer is van vitaal belang . De Canon MP560 is een multifunctionele inkjetprinter die tevens dienst doet als een scanner , en het heeft ook gedetailleerde inkt eisen . De printer heeft een USB en Wi - Fi-connectiviteit , en is zeer geschikt voor algemeen gebruik thuis . Wanneer de inkt op is , moet u een van de compatibele cartridges van elk stopcontact kopen . Zwarte

De Canon MP560 is een paar verschillende zwarte inktpatronen . De PGI - 220 Black ( BK ) is een optie . Het wordt geleverd met een chip die u kunt daarmee uw inktniveaus controleren . De MP560 is ook compatibel met de CLI - 521 en de PGI - 520 cartridges . De MP560 is ook compatibel met Inktec 's CLI - 221 refill-kit , die u nodig uw oude lege zwarte inktcartridge biedt alle tools te vullen .
Cyan

De MP560 is compatibel met Canons CLI - 521 Cyaan ( C ) inktcartridge , en het zal ook werken met Canons CLI - 221 Cyaan cartridge . Nogmaals , Inktec levert een derde alternatief , met een refill -kit beschikbaar voor alle drie de kleuren cartridges op de MP560 . U kunt deze kits te gebruiken om geld te besparen op het kopen van nieuwe kleuren cartridges . Het zal ook afval
Magenta

te verminderen en het milieu te beschermen . De MP560 heeft een speciale magenta cartridge , die vervangen kunnen worden met ofwel de CLI - 521 Magenta ( M ) cartridge of de CLI - 221 Magenta cartridge . Deze zijn beide geproduceerd door Canon , en zijn goed voor 510 pagina's ter waarde van magenta kleur . De magenta cartridge is ook verkrijgbaar met een chip om de inktniveaus te controleren via uw computer .
Geel

De uiteindelijke kleur cartridge die de MP560 neemt is de gele cartridge . Compatible cartridges zijn de CLI - 521 Geel (Y ) , en de CLI - 221 Geel cartridge . Beide zijn vervaardigd door Canon op de printer passen , en voorzien van een chip om u te helpen op afstand bewaken van de inktniveaus via uw computer . Al deze cartridges worden ook aangeduid met een " OEM nummer " en bezetten de cijfers tussen 2945 en 2949 . Deze OEM- nummers allemaal eindigen met B001 , en kan worden hoe de cartridge wordt in sommige winkels of websites verwezen die voorraad de cartridges .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken zonder een kleur…
·Hoe een HP Ink Jet printkop re…
·Hoe kan ik een HP tonercartrid…
·Definieer Laserprinter 
·Hoe kan ik een Lexmark inktcar…
·Hoe te Verlopen Ink Bypass op …
·Hoe maak je een Epson 880 afdr…
·Hoe maak je een navulbare inkj…
·Hoe kan ik een HP 4000 TCP /IP…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Waarom wordt mijn CPU Fan Ren de hele ti…
·Hoe kan ik Blu - Ray films te branden op…
·Laser Toner Refill Instructies 
·Hoe Hook Up een Belkin Wireless USB Adap…
·Tijdschriften voor de iPad 
·Wat Is Bar Code 39 
·Philips X53 Laptop Specificaties 
·Instructies om een ​​Backlight vervangen…
·Hoe de HP 337 Cartridge Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com