Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat gebeurt er als mijn inkt Looks Grijsachtig ?
Wanneer u een afdruktaak naar de printer verstuurt , verwacht u de resultaten van hoge kwaliteit te zijn , met duidelijke , leesbare tekst . Als je in plaats daarvan vindt dat uw afdrukken zijn grijs en onduidelijk , zou een aantal dingen in het spel . Het beste is om een stap - voor-stap benadering bij het oplossen van problemen met de printkwaliteit , waardoor elk potentieel probleem een voor een . Low Toner

U mag een grauwe blik op uw afdrukken merken als tonerniveau uw laserprinter is laag . Als uw printer een bedieningspaneel heeft , moet u een lage toner waarschuwing wanneer de printer detecteert dat de toner onder een bepaald niveau is gedaald . Zo niet , moet u de kwaliteit van de afdrukken controleren om te bepalen wanneer de tonercartridge moet worden vervangen . U kunt de tonercartridge ook tillen uit de printer en vergelijk het gewicht van een gloednieuwe. Als de tonercartridge voelt licht en niet-substantieel , is de kans groot dat het bijna uit en moet meteen worden veranderd . Anders kunt u mogelijk om de levensduur te verlengen door schudden te verdelen de resterende toner poeder .
Bad Fuser

Als je een laserprinter , de fuser cartridge is hoe dicht de inkt op het papier . Toen dat fuser begint te falen , zult u merken dat de afdrukken kijken grijs en vaag , en dat de inkt laat los van het papier wanneer u het aanraakt . Als u een van deze symptomen , de meest waarschijnlijke boosdoener is een slechte fuser cartridge . Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij uw printer voor instructies over hoe u de fuser cartridge te vervangen kwam .
Conceptmodus

Veel printer eigenaars
zet de standaard modus op hun eenheden op te stellen . Afdrukken in draft mode is een van de beste manieren om inkt kosten te besparen , aangezien die modus dwingt de printer om de inkt meer economisch gebruik . Maar terwijl de ontwerp -modus is prima voor dagelijks afdrukken , kan de kwaliteit niet goed genoeg voor belangrijke documenten . Als de afdrukken kijkt grijze , neem een ​​kijkje op de instellingen in de printer voorkeuren . Probeer het veranderen van de ontwerp -modus terug naar de normale of hoge stand , dan is herdruk uw document .
Resolutie

meeste printers
kunt u de standaardresolutie voor uw afdrukken in te stellen. Aanbrengen van de resolutie op de laagste stand kunt u bespaart een hoop geld op inkt , aangezien de printer gebruikt minder van het elke keer ontstaat er een pagina . Maar die lage resolutie kan ook de afdrukken een grauwe uitstraling , omdat er minder inkt wordt gebruikt om elk document te maken . Als u merkt dat uw afdrukken opeens grijs in plaats van donkere zwarte , ga terug in de printer voorkeuren menu op de printerinstellingen en controleer de resolutie . Stel de resolutie terug naar de standaard modus en het document opnieuw af .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de grootte van het lettert…
·Hoe de HP Ink Cartridge Bypass…
·Hoe maak je een Canon Ink - Ca…
·Problemen met uw HP Photosmart…
·Hoe je webpagina's afdrukken n…
·HP Printer drukt niet af na Pa…
·Hoe je inktcartridges Recycle …
·Hoe maak je een Canon S400 pri…
·Hoe de Canon iP1600 Ink Kamer …
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
  Hardware Articles
·Wat is een HPIO Trap ? 
·Hoe maak je verbinding een Toshiba- pc o…
·Hoe om bestanden te downloaden naar een …
·In een desktop computer , welke componen…
·Hoe maak je een SIM -kaart in de Dell XP…
·Hoe kan ik een laptop op televisie Toon 
·Wat zijn de Topklasse Personal Computers…
·Hoe Memory vervangen in een IBM Think Pa…
·Hoe te verwijderen van een Tecra 8100 CP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com