Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met uw HP Photosmart A617
De HP Photosmart A617 geeft u het gemak van een draagbare fotoprinter , met behulp van een verwijderbare en oplaadbare batterij om de printer als deze uit de buurt van stopcontacten . Problemen met de hardware van de printer houden u van het genieten van volledig gebruik van de A617 , maar je kunt de situatie oplossen om de oorzaak vast te stellen en te komen tot een oplossing . Voor problemen die u niet in staat zijn op te lossen op uw eigen , hulp zoeken bij een opgeleide servicemonteur . Instructies

Wacht tot de printer te eindigen opstarten als de "Power " -lampje knippert en u de "Power " -knop hebt gedrukt in de laatste vijf minuten 1 . Als de "Power " -lampje knippert en je hebt niet de printer is ingeschakeld , is het lampje knippert , omdat de batterij wordt opgeladen .

Look 2 op het scherm van de printer voor foutmeldingen als de " Attention " knippert rood en controleer het scherm van de aangesloten camera verzenden als er een is aangesloten op de computer . Druk op de "Power " -knop om de printer uit te zetten als je geen foutmeldingen op de printer of op het scherm camera 's te zien .
3

Haal het netsnoer uit de achterkant van de printer , als het is aangesloten inch Open het batterijvak en schuif de batterij en plaats de batterij terug na tien seconden of meer zijn verstreken . Druk op de "Power " -knop om de printer weer aan te zetten . Zoek hulp van een onderhoudsmonteur als de " Attention " knippert nog steeds rood .

Wacht 4 voor een minuut of meer , de printer niet aanraken , als de knoppen op het bedieningspaneel reageren niet op alle , kijken of de printer de fout en reset zichzelf herkent . Druk op de "Power " knop als het probleem zich blijft voordoen , haalt u het netsnoer uit de printer , het batterijcompartiment te openen en de batterij uit de printer te verwijderen . Schuif de batterij weer in de printer en steek de stekker weer in na tien seconden zijn verstreken .
5

Verwijder een digitaal beeld kaart uit de printer als de printer de foto's niet kan detecteren op de kaart. Plaats de kaart in de kaartlezer sleuf van een computer en de foto te verplaatsen van bestanden op de computer , en sluit vervolgens de computer aan de A617 via een USB -kabel om de foto's af te drukken .
6

Haal het netsnoer uit de achterkant van de printer als de printer niet kan worden ingeschakeld . Als de batterij van de printer niet is geïnstalleerd , wacht tien seconden en steek de stekker weer in de printer en druk op de "Power " -knop . Als de batterij in de printer is geïnstalleerd , opent u het deksel van het batterijcompartiment en trek de batterij , wacht tien seconden en plaats de batterij en steek de stekker weer in voordat u op de "Power " -knop . Verplaats de printer uit het stopcontact op een ander stopcontact dat u weet werkt , als de printer nog steeds niet aan .
7

Verwijder de batterij uit de printer , wacht tien seconden en opnieuw installeren als de accu niet opladen . Controleer de aansluiting van de stroomkabel aan op de printer en het stopcontact . Druk op de "Power " -knop om de printer aan te zetten , en vervolgens controleren of de bliksem - bout lampje op de printer knippert , wat aangeeft dat de batterij wordt opgeladen . Schakel de printer uit en laat de stekker ingestoken gedurende vier uur , laat de batterij volledig . Vervang de batterij als het dan nog niet opladen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe het opzetten van een Dell …
·Hoe te wijzigen inktcartridges…
·Print Instructies voor een Amp…
·Hoe krijg je het deksel sluite…
·Hoe geld te besparen op inktca…
·Hoe controleert de Ink Level o…
·Hoe te Schakel de Canon Pro900…
·Hoe kan ik inkt in een Dell 94…
·Hoe een printer te installeren…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Windows zal niet detect Elke 8GB SD-kaar…
·Problemen met Sandisk Micromate 
·Hoe kan ik een brochure in Full Color 
·Hoe de Geheugentype vinden op je pc 
·Hoe te Connect PC Fans in een serie 
·Problemen met uploaden van foto's op een…
·Hoe maak je een USB-netwerkadapter Get t…
·Hoe maak je een Flash Drive Build 
·Hoe kan ik rol met een Touchpad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com