Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
USB 1.1 Vs . USB 2
USB of Universal Serial Bus , is een standaard voor het aansluiten van randapparatuur op personal computers . Oorspronkelijk uitgevonden en ontwikkeld door Ajay Bhatt bij Intel , werd voor het eerst geïntroduceerd in 1996 . Tegenwoordig is de meest populaire interface voor het aansluiten van randapparatuur op computers . De standaard wordt verder ontwikkeld en verbeterd . USB- technologie |

USB
werd opgevat als een sneller , eenvoudiger aan te sluiten en los te koppelen , en makkelijker te implementeren alternatief voor oudere aansluiting normen , zoals de seriële of parallelle poort . USB kabels bestaan ​​uit paren gedraaide draden in de rubber buizen. Er zijn meestal drie single- wire richting streams voor bulk data -overdracht , en een stroom voor de controle data -overdracht . USB- apparaten aan te sluiten door te communiceren met een USB-hub , meestal in een personal computer . De hub is verantwoordelijk voor het regelen van de stroom van gegevens tussen apparaten en de computer .
Versie 1.0

De eerste release van USB was versie 1.0 , uitgebracht in 1996 . Het stond voor een maximale data-overdrachtsnelheid van 12 Mbps ( megabits per seconde ) . Echter , er waren insecten in de uitvoering , en slechts een paar 1.0 apparaten werden geproduceerd vóór USB 1.1 werd uitgebracht , waarin de problemen opgelost .
USB 1.1

USB 1.1 was de eerste grote herziening van USB die grote populariteit gewonnen . Het duurde meer dan de markt , inhalen van de snellere FireWire /iLink standaard te wijten aan USB de lagere kosten van implementatie . USB 1.1 heeft twee snelheden : een lage bandbreedte aansluiting voor apparaten zoals game controllers die werken bij 1.5 mbps en een hogere bandbreedte aansluiting voor apparaten zoals externe harde schijven die werken bij 12 mbps . Deze zijn nog steeds relatief traag om de USB 2.0-standaard , en de overdracht van grote bestanden naar externe schijven duurde veel langer dan hetzelfde proces op een interne schijf . De langzame snelheden verhinderd ook apparaten zoals externe monitors uit aansluiting via de USB-standaard vanwege de lage bandbreedte .
USB 2.0

USB 2.0 is de volgende release van de USB specificatie , uitgebracht in april 2000 . Officieel bekend als " Hi- Speed ​​" USB , wordt deze beoordeeld als meer dan 40 keer sneller dan de oudere 1.1 -specificatie . USB 2.0 heeft een maximale datasnelheid van 480 Mbps , dat is ongeveer 57 megabyte per seconde . Dit maakte externe harde schijven als levensvatbaar voor rechtstreeks gebruik als interne drives . USB 2.0 maakt ook gebruik van dezelfde kabels en hardware aansluitingen zoals USB 1.1 en onderhoudt achterwaartse compatibiliteit met oudere apparaten . De meeste USB 2.0-apparaten werkt ook bij aansluiting op USB 1.1 -hubs , hoewel ze alleen kunnen werken op de lagere 12 mbps USB 1.1 snelheid.
USB 3.0

USB 3.0 is de nieuwste standaard voor USB- aansluitingen . Het biedt tot 400 megabyte per seconde datasnelheden , en onderhoudt achterwaartse compatibiliteit met oudere 2.0- en 1.1-apparaten . Echter , om deze nieuwe speed mode ondersteunen , de kabels en aansluitingen moesten worden aangepast , zodat met het oog op de overdracht van gegevens op de hoogste snelheid voor USB 3.0-apparaten , moeten de nieuwe USB 3.0 -kabels worden gekocht .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Muziek Toetsenbord instructies…
·10 Computer Input Devices Afge…
·Hoe te verwijderen Reallusion …
·Grondbeginselen van Microproce…
·Informatie over Memory Sticks …
·Drie Soorten Projectoren 
·Hoe je HP 6980 netwerkprinter …
·Wat is de oorzaak een Vers geb…
·Hoe te weten of u een USB -poo…
  Related Articles
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
iPad 16 Vs . iPad 32 
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren voor de juiste geh…
·IBM R40 compatibele schijven 
·Hoe maak je Voorwaarde een laptop batter…
·Hoe maak je een Mobo Jump Met No Power S…
·Hoe om bestanden te verwijderen van een …
·Hoe de inkt vullen op een Epson CX8400 
·Hoe kan ik Hook Up Dazzle 150 ? 
·Epson 1290 Specificaties 
·Hoe een HP Pavilion DV4000 Repareer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com