Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Drie Soorten Projectoren
Digitale multimedia- projectoren kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van situaties , waaronder kantoren presentaties , sociale bijeenkomsten , en thuisgebruik . Projectoren vandaag kenmerken een van de drie weergave , die elk een unieke technologie met duidelijke voordelen en nadelen . Cathode Ray Tube ( CRT )

Volgens AbbeysGuide.com , projectoren werken op een wijze vergelijkbaar met oudere buis televisies . Een systeem van drie lenzen wordt gebruikt om te mixen en projecteren rood , groen en blauw licht op een nabijgelegen oppervlak . Dit type projector biedt de hoogste beeldkwaliteit en resolutie , maar is duurder en moeilijker te onderhouden dan andere soorten , waardoor CRT ideaal voor veeleisende commerciële gebruikers , zoals bioscopen en musea .
Liquid Crystal display ( LCD )

LCD projectoren scherm rood , groen en blauw licht door kleine LCD-panelen , elk regelen van een enkele pixel van een afbeelding . Dit type projector is de minst dure optie , en is eenvoudig te installeren en te onderhouden . Volgens bizrate.com , een groot nadeel van LCD-projectoren is dat elk model heeft een specifieke resolutie, die moeilijkheden bij het bekijken van films of andere beelden worden ontworpen voor hogere resoluties kan veroorzaken . Zelfs zo , LCD-projectoren zijn ideaal voor home theater gebruik .
Digital Light Processing ( DLP )

DLP projectoren schijnen wit licht door een reeks van kleine , beweegbare spiegels die de kleur en intensiteit van het licht op een bepaald punt in het display te controleren . Schermresoluties zijn beperkt , zoals bij LCD-schermen , maar de prijs is nog steeds veel lager dan professionele CRT projectoren . Als de beeldkwaliteit is over het algemeen helderder en meer gedefinieerd dan LCD-modellen , DLP projectoren zijn ideaal voor zakelijke en educatieve presentaties naast home theater gebruik .
Oudere Projector Soorten

Digitale multimedia- projectoren zijn de beste keuze voor vrijwel elke projectie behoefte , maar dit was niet altijd het geval . Populaire soorten projector in het verleden opgenomen overhead projectoren en diaprojectoren .

Een overhead projector beschikt over een basis waarop een document en een verhoogde apparaat met meerdere spiegels gebruikt om het beeld weer te geven op een nabijgelegen oppervlak te plaatsen . Doorlatende overhead projectoren huis een gloeilamp in de basis en vereisen het gebruik van transparanten of speciaal ontworpen LCD- computerschermen . Reflecterende overheadkosten huis een lamp in het apparaat spiegel om gebruikers een bredere selectie van materiaal waarop een afbeelding of document afdrukken .

Diaprojectoren
zijn speciaal ontworpen voor de projectie van 2 -inch met 2 inch 35 geven mm halfdoorzichtige foto . De foto's, of " dia's ", zijn ondergebracht in een roterende apparaat dat afzonderlijke dia positioneert tussen een systeem van lenzen en een lichtbron die het beeld projecteert op een nabijgelegen oppervlak .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Wat zijn enkele voorbeelden va…
·Problemen Met een KVM-switch 
·Hoe maak je verbinding een Sam…
·De Lenovo PC Bluetooth werkt n…
·Hoe maak je een tv-tuner voor …
·Hoe Hook Up een handheld Credi…
·Projecten op Microcontroller v…
·Waardoor telefoneren via een c…
·Hoe om te achterhalen welke US…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een IBM T42 harde schijf ove…
·Hoe maak je een opstartbare partitie cre…
·Hoe de BIOS resetten op een Dell Inspiro…
·Hoe u de FSB op 533MHz of 800MHz 
·USB Flash Drive Recovery Tools 
·Hoe je RAM vervangen op een Sony Vaio 
·Hoe Hook Up Een telefoonlijn op een Dell…
·Hoe kan ik documenten op een Kindle Fire…
·Definitie van harde schijf partitie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com